KUYUMCU AÇILIŞINDA PROTOKOL ÜYELERİ VE BÜROKRATLAR BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’te yeni konsepti ve yenilenen yüzü ile hizmete giren R&R Kuyumculuğun yeni yerindeki açılışında bürokratlar bir araya geldi.

30 Ekim 2015 Cuma 11:56
2040 Okunma
KUYUMCU AÇILIŞINDA PROTOKOL ÜYELERİ VE BÜROKRATLAR BİR ARAYA GELDİ

 

 

 

 

  “1998 YILINDA BİLECİK HALKINA HİZMET VERMEK ÜZERE UFACIK BİR DÜKKANDA NASİF HAYATIMIZA ATILDIK”

 

 

 

 İlimizde yaşamış olmasıyla gurur duyduğumuz bugün sözleri hala kulaklara küpe mahiyetinde ve altın değerinde olan Şeyh Edebali’nin 'Bolluk insan aldatmayan, yalandan sakınan ve adaletli olanın hakkıdır. Atanı ve milletini say, bil ki sana bereket ancak onlarla kabildir. Geçmişi bilmeyen geleceğini bilemez ve geçmişini iyi belle ki geleceğe sağlam basasın ve nereden geldiğini asla unutma ki nereye gideceğini asla unutmayasın' sözünden alıntı ile devam etmek istiyorum.  

 

 

 Sizlerin gönlünü kırmadan bugünlere gelmeye çalıştık ve Şeyh Edebali’nin de öğütlediği üzere sizlere sırtımızı dayadık, nereden geldiğimizi asla unutmadık. Yeniliklerle; ama esas değerlerimizi asla unutmadan bugün yeni yerimizde açılışımızı sizlerle gerçekleştirmek istedik. Hepinize teşrif ettiğiniz için tüm Sünetci ailesi adına teşekkür ederim” dedi.

 

 

  “AÇMIŞ OLDUKLARI İŞ YERİNİN HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

 

  Sünetci ailesi adına tüm katılımcılara teşekkür ederek sözlerine başlayan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bilecik'in özelliği ve güzelliği burada. Güzel işlerde farklılık gözetmeden bir araya gelebiliyoruz. Cenabı Hak bu birlik ve beraberliğimizi aramızda ki samimiyeti ve kardeşliği bozmasın.

 

 

 Herkesin bir fikri ve düşüncesi olabilir. Ama güzellikler etrafında iyilikler etrafında toplanmayı bildiğimiz süre içeresinde hem şehrimiz hem ülkemiz daha güçlü olacaktır. Sünetci ailesini hepimiz çok uzun zamandır tanıyoruz. Gerçekten işlerini güzel yapıyorlar. Çalışıyorlar ve çalıştıkları alanlarda kendi iş hacimlerini de genişletiyorlar.

 

 

 Burada açmış oldukları iş yerinin kendilerine, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum. Tekrar katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Vekillerimize de bize söz hakkı verdikleri için teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun efendim” ifadelerine yer verdi.

 

 

  Konuşmanın ardından okunan dualar ve kesilen kurban sonrası açılışa katılan bürokratlar ve aile büyükleri yeni iş yerinin kurdelesini keserek hizmete giren dükkanı gezdiler.

 

 

 Ayrıca, açılışın ardından konutlara çeşitli ikramlar yapıldı.

 

 

Son Güncelleme: 30.10.2015 11:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAÇILIŞKuyumcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle