Arz Led Ekran

Led, led ekran ,grafik led ekran ,iç mekan led ekran ve dış mekan led ekran satışı yanında led ekran kiralama da en iyi led ekran fiyatları Arz Reklam'da.

03 Ocak 2014 Cuma 22:37
1335 Okunma
Arz Led Ekran

ARZ LED Toptan bayilerine bayi taleplerine göre led ekran çözümleri üretmektedir.Tamamen müşteri memnuniyeti , kaliteli ürün tedariği , uygun fiyat konuları firmamızın öncelikleri takip etmiş olduğu konulardır. Bu konularda sürekli  çalışmalar araştırmalar yaparak yeni ürünleri müşterilerimize sunmaktayız.  Bayilerimize ister komple hazır sistem ister parça satışı yapmaktayız. Bayilerimizin üretim atölyesi, teknik personel gibi yatırımlara girmeden kendi atölyesinde üretim yapar gibi atölyemizde üretim yaptırarak satışını yapması bayilerimizin en büyük avantajıdır.  Üretimimizde bayilerimizden artı bir işçilik fiyatı almamaktayız.

Sadece malzeme ücreti ödeyerek üretim yaptırmaktadırlar. Malzemeleri kendi üretimlerini yaptıklarındada aynı fiyatlara hatta sürüm nedeni ile daha pahalıya almaları maliyet artışına sebep vermektedir.  Bayilerimiz; düşündüklerinde üretim atölyemizi verdikleri siparişlerde kullanarak atölye kirası , stopajı, elektriği, teknik eleman maaşı, sigortası ve sarf malzemeleri sürüm olarak bizden daha pahalıya temin etmeleri maliyetlere yansıyacak kar marjlarını düşürecek ve hatta satışı azaltacaktır.

Bayilerimiz isterlerse tüm parçaları sarf malzemeler hariç bizden tedarik edebilirler. Perakende satışlarımızı bayimiz olmayan illere yapmaktayız. Diğer tümn bayimiz olan illerde en yakın bayimize yönlendirme yapmaktayız. Sistemimiz ile bayilerimiz maksimum kazanç yapacak bayilerimiz kazandıkça bizde kazanacağız. Perakende satışlarımızda müşterilerimiz kaliteyi uygun fiyata temin edebilecekler.

İmalatlarımız;

  • Ürün imalat planlaması
  • İmalatın gerçekleştirilmesi
  • İlk kontrol ve test
  • 24 saat testi
  • Sızdırmazlık standartı çalışması
  • Son kalite kontrol raporu
  • Paketleme ve kargo teslimi

Önemli olan kaliteyi uygun fiyata hızlı teslim etmektir. Güvenirlik, uzun yılların verdiği tecrübe, güçlü referanslarımız bizim en iyi vitrinimizdir.

Son Güncelleme: 03.01.2014 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle