YİNE BİR TÜZÜN KLASİĞİ!

  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi belediye meclis listesi hazırlanan CHP'de işler karıştı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
17 Şubat 2019 Pazar 16:38
5272 Okunma
YİNE BİR TÜZÜN  KLASİĞİ!

  31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi belediye meclis listesi hazırlanan CHP'de işler karıştı.

 Belediye meclis listelerinin Seçim Kuruluna teslim tarihi 19 Şubat olarak açıklanırken, Bilecik'te hazırlanan liste karışıklıklara yol açtı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün iki gün Ankara'dan Bilecik'e gelerek hazırladığı iddia edilen listede yer alan isimlerin sızması sonucu listeye giremeyen isimler partiye ateş püskürdü. Her seçim dönemi belediye başkan adayının fikrini alıp veya almadan Tüzün'ün kendine yakın isimleri listenin üst sıralarına yazması parti içi huzursuzlukları da beraberinde getirdi. Bu durum Tüzün'ün BOMBAYI CHP'nin Belediye Başkan Adayı Semih Şahin'in kucağına bırakıp tekrar Ankara'ya döndüğü dedikodularına yol açarken, bu karışıklık sonrası ne olacağı merak ediliyor.

Öte yandan hazırlanan listenin başında Recep Dindar, Hüseyin Yıldız, Nurten Bilecikligil, Semih Tuzak, Soner Olgun, İsmail Cinoğlu, Muharrem Tüfekçioğlu, Ahmet Gürses, Sadık Kaya, Birsen Okatan, Selami Tine, Melek Subaşı, Ayten Dönmez olduğu iddia edildi. Bu liste sonrası CHP'nin Belediye Başkan Adayı Semih Şahin'a yakın isimler listenin üst sıralarında yer almadığı görüldü. 

Son Güncelleme: 17.02.2019 16:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2019-02-17 19:46:52

Sayın Tüzün Semih beyin kazanmaması için elinden geleni yapıyor yeter artık çek elini partiden bıktık artık hep benim dediğim olsun anlayışından zaten genel merkez de seni çizdi senin derdin CHP değil senin derdin hep ben olayım derdi....

Avatar
che 2019-02-17 22:20:53

yeter artık yaa bırak bu hizipçılıgı don koyune tuzun bey

Avatar
Önder Uz 2019-02-17 17:28:22

YİNE HÜSRAN YİNE HÜSRAN

banner22

resim yükleresim yükle