VATAN PARTİSİ İDDİALI

Vatan Partisi, Bilecik merkez ve Bilecik’in Bozüyük ilçesi belediye başkan adaylarını tanıttı.

12 Şubat 2019 Salı 14:30
496 Okunma
VATAN PARTİSİ İDDİALI

Vatan Partisi, Bilecik merkez ve Bilecik’in Bozüyük ilçesi belediye başkan adaylarını tanıttı.

Vatan Partisi Bilecik İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısına Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, Vatan Partisi Bilecik İlçe Başkanı Eren Güngör, Bilecik Belediye Başkan adayı Devrim Serin, Bozüyük İlçe Belediye Başkan adayı Hürriyet Tutlu ve partililer katıldı.

“Bilecik’te Devrim, Bozüyük’te Hürriyet”

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, seçimler öncesi oluşan partiler arasındaki ittifaklara ve Vatan Partisi’nin tek başına ittifaksız olarak seçime girdiğine değindi. Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi tarafından oluşturulan Cumhur İttifakı ile Cumhuriyet Halk Partisi ile İYİ Parti arasında oluşturulan Millet İttifakı’nı eleştiren Güner,31 Mart Yerel seçimlerine yönelik programın kendi partilerinde olduğunu ifade etti. Güner, “Bozüyük’teki adayımızın ismi Hürriyet! Bağımsızlık lazım bize Hürriyet. Bilecik’teki adayımızın ismi Devrim! Bize devrim gerekiyor. Bilecik’in devrime ihtiyacı var.

Devrim arkadaşımız 30 yıldır Bilecik’te yaşayan ve buranın sorunlarına gayet hâkim alan bir arkadaşımız. Bu arkadaşımız emekçi. Üretimin içinden geliyor. Üretimin ne demek olduğunu biliyor. Üretmek adına burada.  Bozüyük adayımız Hürriyet Tutlu. Milli Emlak’tan emekli, devletin bu zamana kadar malı mülkünü korumayı ilke edinen bir kurumdan geliyor. Önce devlet, önce millet diyoruz, önce bağımsızlık diyoruz. Belediyeciliğe yeni bir anlayış getirmek zorundayız. Arz ve talebin buluştuğu bir belediye kuracağız” şeklinde konuştu.

"Bilecik'e ilişkin projelerimizi en kısa zamanda açıklayacağız"

Bilecik’e ilişkin projeleri daha sonra tek, tek açıklayacaklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Devrim Serin ise, “Biz Bilecik’e ilişkin projelerimizi en kısa zamanda açıklayacağız ama ilk projelerimizden bir tanesini burada sizlere tanıtmak istiyorum. Bilecik için büyük bir köylü garajına ihtiyaç var. Bu köy garajı ne işe yarar? Bütün çevre köylülerinin elinde üretip satamadığı ürünler var. Aynı zamanda şehirde ise doğal köy ürünlerine ihtiyaç duyan ve bunları almak isteyen vatandaşlarımız var. Biz ilimizde köylülerden oluşan bir garaj kuracağız. Her köye ait bir barakamız olacak.

Gülümbe barakası, Yeniköy barakası, Deresakarı barakası, Medetli barakası gibi. Her köylü kendi ürettiği malı kendi barakasında sattığında, hem Bilecikli vatandaşlarımız hem de il dışından gelen vatandaşlarımız bunlardan yararlanacak. Bu şekilde hem aracı kurumları ortadan kaldırmış olacağız, hem köylümüzü kalkındıracağız, hem de şehirde yaşayan vatandaşlarımızın yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacağız. Tabiki bunun yanı sıra projemizi büyüterek bu pazarımızı ilk olarak ülke çapında daha sonrada dünya çapında bir marka haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Emeğin belediyesini kuracağız”

Son olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hürriyet Tutlu ise, 25 yıl Maliye Bakanlığı bünyesinde görev yaptığını belirtti. Tutlu, “Belediye Başkanı olmam durumunda ilk olarak Bozüyük halkının ekonomik sıkıntılarının giderilmesi noktasında çalışmalar yapacağım. Sınıfsal kavramlarında ortadan kalkması içinde tüm mücadeleyi yapacağız” dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2019 15:02
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle