TÜZÜN, TBMM İDARE AMİRLİĞİNE ADAYLIĞINI YAPILAN SEÇİMLE KAYBETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amirliği için bugün yapılan seçimlere aday olurken, parti içi yapılan seçimleri kaybetti.

19 Kasım 2015 Perşembe 14:29
2885 Okunma
TÜZÜN, TBMM İDARE AMİRLİĞİNE ADAYLIĞINI YAPILAN SEÇİMLE KAYBETTİ

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amirliği için bugün yapılan seçimlere aday olurken,  parti içi yapılan seçimleri kaybetti.

 

 

 Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Başkanlığında toplanan CHP’li vekiller, grup organları ve TBMM Başkanlık Divanı’nda CHP’ye düşen üyelikler için seçim yapıldı. Basına kapalı toplantıda; 3 grup başkanvekili seçimi, 9 Grup Yönetim Kurulu üye seçimi, 2 grup denetçi üye, 9 Grup Disiplin Kurulu üyesi, 1 TBMM Başkanvekili, 3 TBMM Katip üye, 1 TBMM İdare Amiri seçimi gerçekleştirildi. 

 

 

TÜZÜN’ÜN ADAY OLDUĞU İDARE AMİRLİĞİNİ KÖSE KAZANDI

 

CHP'de TBMM İdare Amiri de belli oldu. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Tufan Köse, Hüsnü Bozkurt'un yarıştığı seçimde CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse TBMM İdare Amirliği'ne seçildi. Köse 7 Haziran sonrası da Meclis İdare Amirliğine seçilmişti. Bu sonuçlar sonrası CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 7 Haziran’da olduğu gibi 1 Kasım’da da parti içindeki seçimleri kaybetmiş oldu.


Son Güncelleme: 19.11.2015 14:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPSeçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle