TÜZÜN AÇIKLADI; "MUHARREM İNCE BİLECİK'E GELİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik 1'inci sıra milletvekili aday Yaşar Tüzün, 24 Haziran'da seçimlerin ülkenin kaderinin belirleyeceği söyleyerek, " Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 28 ile gidip 36 miting yapmış halkıyla ve milletiyle bütünleşmiştir" dedi.

22 Mayıs 2018 Salı 16:12
2021 Okunma
TÜZÜN AÇIKLADI; "MUHARREM İNCE BİLECİK'E GELİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik 1'inci sıra milletvekili aday Yaşar Tüzün, 24 Haziran'da seçimlerin ülkenin kaderinin belirleyeceği söyleyerek, " Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 28 ile gidip 36 miting yapmış halkıyla ve milletiyle bütünleşmiştir" dedi.

Tüzün CHP Bilecik İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasında Ramazan ayının tüm İslam alemine, tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını diledi. 24 Haziran'da Türkiye'nin bir baskın seçime, bir erken değil bir kapkaç seçimine gireceğini belirten Tüzün, sözlerine şöyle devam etti;

"Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayıyla, milletvekili adaylarıyla, genel merkezimizle bu sürece müdahildir. Daha onlar sahaya inmeden, daha onlar kaçak sarayından çıkmadan Cumhuriyet Halk Partisinin göstermiş olduğu Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 28 ile gidip 36 miting yapmış halkıyla ve milletiyle bütünleşmiştir.

Bu süreçte Bilecik için birbirinden değerli 3 arkadaşımız aday adayı oldu. Gönül isterdi ki Bilecik biraz daha büyük bir yer olsaydı 3 milletvekili çıksaydı her arkadaşımız bu organda görev yapsaydı. Ama ne yazık ki Bilecik’imizin 2 milletvekili adayı olduğu için Çağatay Karaahmet liste dışı kaldı.

Takdir edersiniz ki bu kampanyanın Bilecik geneline ve il geneline indiğimizde ben Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanvekili olarak yenisi seçilene kadar görevim devam edecek. Dün saat 17.00 itibariyle bütün siyasi partilerimizin milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilmiş bulunuyor. Bilecik’te de birbirinden değerli siyasi partilerin adayları mutlaka vardır.

 Bir kısmını yakinen tanıyorum ama bir kısmını gerçekten tanımıyorum. Onları da zaman içerisinde tanıyacağız. Ben hiç fark etmez hangi siyasi partinin adayları olursa olsun hepsine öncelikle başarılar diliyorum. Onlar da tek adamdan mı yana böyle bir kampanya yapacaklar yoksa güçlü güçleştirilmiş parlamentersel sistemden mi yana. Bu yönde milletimizden oy isteyecekler bunu zamanla görmüş ve öğrenmiş olacağız" dedi.

"Muharrem İnce Bilecik'e Geliyor"

Tüzün, CHP inandığında başaramayacağı hiç bir zaferin olmadığını söyleyen Tüzün, "Zaferimiz şimdiden kutlu olsun. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, çalışacağız. Bize büyük sorumluluk düşüyor. Parti olarak büyük sorumluluk düşüyor, birey olarak büyük sorumluluk düşüyor. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce 1 Haziran Cuma günü saat 17.00’de Bilecik Cumhuriyet Meydanında olacaktır. Bununla ilgili hazırlıklarımızı örgüt olarak yapacağız en görkemli ve en kalabalık şekilde. Hiçbir faklı ilden hiçbir katkı istemeksizin. Birileri gibi taşımalı sistemle değil, birileri gibi yevmiye vererek değil. Başka bir ilden otobüslerle minibüslerle insan taşıyarak değil sadece Bilecik ve sınırları içerisinde yaşayan hemşehrilerimizle en görkemli katılımı, en coşkulu bir mitingi gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Bu kampanya süresi içerisinde vereceğiniz desteklerden dolayı Faik kardeşimle birlikte şükranlarımı sunuyorum. Birlikte başaracağız diyorum" dedi.

Son Güncelleme: 22.05.2018 16:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-05-22 20:06:11

belediye ye ait kamyon kimin zamanında çalındı.açıklayınız

Avatar
akpli 2018-05-22 19:46:58

yasar abii 2 de 2 diyorumm akp adayında bellii olduuu bilecik malesef chp ye kaldıı

Avatar
hasan yılmaz 2018-05-24 09:12:10

mal beyanı versin sayın vekilimiz ne kadar yükselmiş kamuoyu öğrensin

Avatar
Önder Uz 2018-06-02 12:29:06

yaşar tüzüne evet inceye hayır .

banner22

resim yükleresim yükle