TOKA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Toka,                bugün 31 Mart günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi İl Genel Meclisi Üyeliği için partisinden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Ekim 2018 Cuma 17:35
1043 Okunma
TOKA, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Toka, bugün 31 Mart günü yapılması planlanan yerel seçimler öncesi İl Genel Meclisi Üyeliği için partisinden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

  Bilecik Belediyesinden emekli ve şuan gazetecilik yapan Erhan Toka, başvurusunu CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan'a yaptı.  Toka aday adaylığı başvurusu sonrası yaptığı açıklamada adı geçen göreve bir dönemliğine talip olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“1989 Yerel seçimlerinden bugüne, Gençlik kollarında başlayarak değişik kademelerde görev almaktan büyük onur duyduğum Cumhuriyet’i kuran partimiz CHP’den yapılacak yerel seçimlerde Bilecik Merkez İlçe İl Genel Meclis Aday Adaylığı Başvurumu gerçekleştirdim.Başta TBMM Önceki dönem Başkan vekilimiz SN.Yaşar Tüzün olmak üzere İl başkanımız SN.M.Metin Yaşar’a, Birlikte görev yapmaktan kıvanç duyduğum Merkez İlçe Başkanımız SN. Gültekin Çalışkan ve sevgili yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarıma,partimizin değerli üyelerimize sonsuz teşekkür ederim.

 Bilecik’imizin sorunlarını ve çözüm önerilerinin yerel yönetimlerden geçtiğini bilen bir kardeşiniz olarak bu kutsal göreve bir (1) dönemliğine aday olduğumu belirtir, Değişmeyen Tek Şeyin Değişim’in Kendisidir” ilkesiyle çıktığım bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diler, saygılarımı sunarım" dedi.

Son Güncelleme: 19.10.2018 17:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilinen MARKA 2018-10-20 15:25:01

HAYIRLI OLSUN BAŞARILAR

banner22

resim yükleresim yükle