SYDV MÜTEVELLİ HEYETLERİ SEÇİLDİ

 Bilecik İl Genel Meclisi 4’üncü birleşiminde 4 gündem maddesi görüşülürken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyetlerinde görev yapacak isimler belli oldu.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
05 Ocak 2018 Cuma 13:33
1042 Okunma
SYDV MÜTEVELLİ HEYETLERİ SEÇİLDİ

 Bilecik İl Genel Meclisi 4’üncü birleşiminde 4 gündem maddesi görüşülürken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli heyetlerinde görev yapacak isimler belli oldu.

 


  Bilecik İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler’in başkanlığında yapılan toplantıda ilk gündem maddesi olan, Bilecik Merkez İlçeye bağlı Aşağıköy’ü İstasyon Mahallesi aracılığıyla şehir merkezine bağlayan yolun 2018 yılı asfalt programına alınması oy birliği ile kabul edildi. 


  İkinci gündem maddesi olan, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimleri yapıldı. Bilecik Merkez ilçede Sabri Eraslan ve Mehmet Cansız 10’ar oy alarak oy çokluğuyla, Bozüyük’te Mustafa Çakmak ve Muzaffer Dindar 10’ar oy alarak oy çokluğuyla, Söğüt’te Halil İbrahim Taşdelen ve Ali Özkan 20 kabul oyu ile oy birliğiyle, Osmaneli’de İbrahim Özen ve Basri Topçu 20 kabul oyu ile oy birliğiyle, Pazaryeri’nde Zekiye Kulaklı ve İbrahim Öztosun 20 kabul oyu ile oy birliğiyle, Gölpazarı’nda Nizamettin Akkaya ve Yaşar Güneş 10’ar oy alarak oy çokluğuyla, Yenipazar’da Mehmet Öndersev, Mehmet Ceylan ve Ahmet Kara Özkan 20 kabul oyu ile oy birliğiyle, İnhisar’da Nihat Gündüz ve Hüseyin İkiz 10’ar oy alarak oy çokluğuyla İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetlerinde görev yapmak üzere seçildiler. 
  Günün üçüncü gündem maddesi olan, Bilecik İl Özel İdaresinde 657 asayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereği çalışan personellerin 2018 mali yılı için sözleşmelerinin yenilenmesi ve Maliye Bakanlığı’nın memurlar için belirlemiş olduğu taban fiyatının altına düşmemek kaydıyla net ücretlerinin belirlenmesi hususu görüşülerek Bilecik İl Özel İdaresi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. 


  Son gündem maddesi olan, Bilecik Merkez Cumhriyet Mahallesi’nde bulunan 324 ada 98 nolu parselin, 5302 sayılı kanununun 10/F maddesi gereğince 12 derslikli Borsa İstanbul Bilim Sanat Merkezi yapımında kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilmesi konusu görüşülerek, Bilecik İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilmesi oy birliği kabul edildi.
  Görüşülen gündem maddelerinin ardından Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Oğuz Sertler bir sonraki toplantının 8 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de yapılacağını belirtti.

Son Güncelleme: 05.01.2018 13:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle