SUNGUR TURAN'A BÜYÜK DESTEK

Bilecik'te dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisinde normal günün dışında bir hareketlenme vardı.

01 Şubat 2014 Cumartesi 22:40
1639 Okunma
SUNGUR TURAN'A BÜYÜK DESTEK

 Bilecik'te dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisinde normal günün dışında bir hareketlenme vardı. Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Bilecik Örgütü, 200’den fazla kişi TDH İl Sekreteri Erdoğan Yeşil öncülüğünde Dr.Sungur Turan’a destek olmak üzere CHP seçim bürosundaydı.

 Türkiye Değişim Hareketi İl Sekreteri Erdoğan Yeşil “Bilecik’te, mevcut Belediye yönetiminden kaynaklanan sevgisizlik, ayrışmacılık, ayrımcılık ve son dönemde çok sık dile getirilen usulsüzlük tartışmalarının halkın siyaset kurumlarına olan güvenini zedelediğini, bu yüzden ellerini taşın altına koymaya karar verdiklerini, her kesimi kucaklayan bir anlayışla, sevgi odaklı yeni bir yönetim felsefesini Bilecik’te hakim kılmak için tüm kadrolarıyla var güçleriyle çalışacaklarını belirtirken, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan “halktan kopuk bir belediyeciliğe son vererek, şeffaf bir belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını, tüm Bileciklilerin 31 Mart sabahı yepyeni, temiz ve umut dolu bir sabaha uyanacaklarını belitti.

 CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet ise ülke gündemine dair tespitleriyle, “hukuk ve adaletin ayaklar altına alındığını, kişisel menfaat ve siyasi güç uğruna hükümetin karşısına çıkan herkesi hiçe saydığını, yerel seçimlerle yolsuzluk ve adaletsizliğin saltanatına büyük bir darbe vuracaklarını, bu süreci Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni bir Kurtuluş Savaşı olarak gördüğünü bu sebeple vatan için, Cumhuriyet için, gelecek için toplumun her kesimiyle güçbirliği yaptıklarını, bu yolda kendilerine omuz veren, destek veren, elini uzatan herkese minnet duyduklarını” dile getirdi.

Son Güncelleme: 01.02.2014 22:40
Anahtar Kelimeler:
CHPSungur TuranTDH
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle