SUNGUR HOCA HIZ KESMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi hız kesmiyor. Sokak sokak, kapı kapı gezmeye devam ediyor.

06 Şubat 2014 Perşembe 16:03
1624 Okunma
SUNGUR HOCA HIZ KESMİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Örgütü, İl Başkanı Çağatay Karaahmet önderliğinde, Belediye Başkan Adayı Sungur Turan ve İl Gençlik Kolları Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından bu kez de İstiklal Mahallesi’ne ziyaretlerde bulundu.

 İstiklal Mahallesi sakinleri dün akşam Dr. Sungur Turan’ı ve CHP Örgütünü misafir etti. CHP heyeti tüm mahalleye kapı kapı dolaşarak kentsel dönüşüm handikaplarını anlatan broşürlerden dağıttılar. Kentsel Dönüşümle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Turan, “Kentsel Dönüşüm Rantsal dönüşümün kendisi olmuştur. CHP iktidarında mahalle sakinleri kendi hakları olan mülklerini hiçbir rant sağlayıcı birime teslim etmeyecektir. Bizler sosyal demokratlar olarak rant sahiplerinin değil vatandaşın hakkını koruyup kollayacağız ”dedi.

TURAN: “yönetİlen bİr Bİlecİk değİl yöneten bİr Bİlecİk İçİn yola çıktık”

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Dr. Sungur Turan, halkçı belediyeciliğe vurgu yaparak; “Halktan kopuk bir Belediyeciliğe son vererek, şeffaf bir Belediyecilik anlayışını hakim kılacağız, yönetilen bir Bilecik değil yöneten bir Bilecik için yola çıktık. Bilecik halkı 31 Mart sabahı yepyeni, temiz ve umut dolu bir sabaha uyanacak, sorunlarına çözüm çözümlerine destek olacağız. Yandaşın değil vatandaşın yanında yer alacağız. Bizim en ufak bir lekemiz yok, bilen biliyor. Amacımız sadece Bilecik halkının dürüst bir yönetim anlayışı ile bir araya gelmesi ve halkı yok sayarak değil halkın kendisiyle birlikte yönetmesidir.

KARAAHMET: “HUKUK VE ADALET AYAKLAR ALTINDA”

CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet ise ülke gündemine dair tespitleriyle, hukuk ve adaletin ayaklar altına alındığını vurgulayarak, “ değerli arkadaşlarım, Türkiye hassas bir süreç yaşıyor, önümüzdeki yerel seçimler Türkiye’nin bir dönüm noktası haline geldi.  Kişisel menfaat ve siyasi güç uğruna hükümet,  karşısına çıkan herkesi hiçe saymaktadır, ikinci bir kurtuluş mücadelesiyle karşı karşıyayız. Bu mücadelede başarılı olmanın tek yolu güç birliği yapmaktır, gelinen noktada bugün Cumhuriyet Halk Partisi tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de birleştirici güç olacaktır" dedi.

Son Güncelleme: 06.02.2014 16:03
Anahtar Kelimeler:
Sungur TuranHız Kesmiyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle