SÜLEYMAN DEMİRSOY SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik’te 30 Mart mahalli idareler seçimi yapıldı ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl genelinde aldığı oylar neticesinde tepkiler devam ediyor.

03 Nisan 2014 Perşembe 13:05
2240 Okunma
SÜLEYMAN DEMİRSOY SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ
banner15

  Bilecik’te  30 Mart mahalli idareler seçimi yapıldı ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl genelinde aldığı oylar neticesinde tepkiler devam ediyor.

Bilecik’te 1980 senesinde Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SODEP) birleşimde merkez ilçe başkanılığı görevi ve bu görevi 3 dönem devam ettiren sonucunda 1989 Sosyal Demokrat Halkçı Parti, (SHP) 1’inci sıra milletvekili adayı olan Süleyman Demirsoy ile seçim sonuçlarını değerlendirdi

Bilecik Olay Haber sitesi sahibi aynı zamanda Bilecik İHA İl temsilcisi Rafet Sünetci’nin sorularını yanıtlayan Süleyman Demirsoy, Neticelerin meydana çıktığı bir ortamda insanların tercihlerini yaptığını ve başarı sağlayamadıklarını belirtti. Demirsoy, “Yerel seçimlerde adayların durumu da çok önemli. Ön seçim ile adayların belirlenmesi de önemli. Bu konuda Sosyal Demokrat bir parti olarak Chp Türkiye genelinde olduğu gibi Bilecik’te de bu sınavı veremedi. Aday adayı olan arkadaşlarımız cesaret gösterdiler aday oldular hepsi sandık istediler. Ama sandık isteyenler bir kenara bırakıldı Genel Merkez tarafından kamu oyu araştırmalarına bakılarak önde gösterilen isimi aday yaptılar. Sadece kamu oyu araştırmalarına bakmamak lazım. Böyle ufak illerde bu yanlışlıklar bu neticeleri doğurdu “ dedi.

Tüm Ayrıntılar Videomuzda


Son Güncelleme: 03.04.2014 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle