SİYASETE BOY GÖSTERENLERE GEREĞİNİ YAPARIZ

Bilecik İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Halil İbrahim Akpınar, başkanlığında yapıldı.

22 Ocak 2014 Çarşamba 13:39
651 Okunma
SİYASETE BOY GÖSTERENLERE GEREĞİNİ YAPARIZ
banner15

Vali Akpınar, İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirilen İl İdare Şube Başkanları Toplantısı'nda, yerel seçimlerde partilerin seçim kampanyası yürüteceğini belirterek, seçim sürecinde kamu kurum ve kuruluşların tarafsızlık içerisinde takip etmesini istedi. 

Seçimin güvenli ve huzurlu bir ortamda yapılması konusunda kurumlara düşen görev varsa onu yapmasını isteyen Vali Akpınar, şöyle konuştu: 
"Kesinlikle bir siyasi partinin veya adayın lehinde ve aleyhinde olabilecek bir faaliyet içerisine girmemek, mitinglerde toplantılarda boy göstermemek, propaganda çalışmalarında yer almamak bizim görevimiz. Bu şekilde yapılacak çalışmalar zaten yasalara aykırı. Yasalarımızın bizlere vermiş olduğu görevleri tarafsızlık içerisinde yerine getirmek durumundayız. Dairelerimiz her zaman tertipli düzenli olsun. Çalışan personellerimizin kılık kıyafetleri dairelerin gerekliliklerine uygun şekilde yürütülsün. Dairelerimizin çoğunluğu engelli vatandaşlarımızın kolayca ulaşabileceği hale getirildi. Kuruma çıkamayacak engelli vatandaşımızın işlerini görevlendirilecek personelle yerine getirmeye çalışalım. Mesai saatlerine özen gösterelim. Köylerden ve uzak yerlerden gelen vatandaşlarımızın işlerini yapılmasında gayret gösterelim. Resmi araçların bakımına ve temizliğine dikkat edelim. Kurumlarda ve kapalı mekanlarda sigara içmek yasak fakat özellikle sigara içen amirlerin olduğu yerlerde yasak bazen tam olarak uygulanmadığını görüyoruz. Denetimde bulunan birimler gerekli hassasiyetle denetimlerini yürütsünler. Okullarımızın tamir ve bakımları Özel İdaremizin desteğiyle yerine getiriliyor. Engelli öğrencilerimize gerekli kolaylığı gösterelim. 
Milli ve dini bayramlara önem verelim." dedi. Toplantıya, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.

Son Güncelleme: 22.01.2014 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle