SELİM YAĞCI MAZBATASINI ALDI

30 Mart seçimlerinin ardından 3'üncü kez Belediye Başkanı olan Selim Yağcı, mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe'den aldı.

03 Nisan 2014 Perşembe 12:55
2335 Okunma
SELİM YAĞCI MAZBATASINI ALDI

30 Mart seçimlerinin ardından 3'üncü kez Belediye Başkanı olan Selim Yağcı, mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Aktepe'den aldı.  

  Yağcı, öğle saatlerinde Bilecik Belediye Sarayı'ndan büyük bir topluluk halinde Adliye binasına yürüyerek mazbatasını almaya geldi. Adliye binasında ilk olarak Belediye Meclis üyelerine mazbatalarını veren Aktepe, son olarak Selim Yağcı'ya mazbatasını teslim etti. Mazbatasını alan Yağcı, çok yorucu bir maratonu başarı ile bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yağcı, "Bu aşamada bizlere katkısı olan tüm gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Milletimize birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde, yine gönül gönüle, el ele vererek kaldığımız yerden Bilecikimiz için, şehrimiz için, insanlığımızın huzuru, refahı, mutluluğu ve gerçekten güzel bir şehirde yaşayabilmek için ne yapmamız gerekiyorsa el birlik içerisinde bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

  Selim Yağcı'yı Adliye binası dışında çok sayıda kalabalık ve Mehter Takımı karşıladı. Mehter takımı eşliğinde şehir merkezinde yürüyen Yağcı, vatandaşlara kırmızı karanfil dağıttı.

 

Son Güncelleme: 03.04.2014 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle