SALONU HINÇHINÇ DOLDURDULAR

 İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi gerçekleşirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı ayakta alkışlandı. 

11 Mart 2018 Pazar 17:34
4013 Okunma
SALONU HINÇHINÇ DOLDURDULAR

 İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi gerçekleşirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı ayakta alkışlandı. 

  İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Kültür Sitesi'nde gerçekleşirken, kongre 57. Hükümette Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Reşat Doğru, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İYİ Parti Bilecik Kurucu İl Başkanı Ahmet Gürses, partinin il genel meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi için Divan Başkanlığının  Reşat Doğru yardımcılığına Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, katip üyelerine ise; Aliye Selviler ve Yusuf Çırak'ın seçilmesi başladı. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması devam eden kongre, sırasıyla faaliyet ve mali raporların okunmasıyla devam etti.

 TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kongreye göndermiş olduğu mesajları okundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajının sonundan tüm salonu hıncahınç dolduran partililer ayağa kalkarak alkışladılar.

  "2019'da Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak"

  Açılış konuşması yapan eski Devlet Bakanı Reşat Doğru, Türkiye'de siyasi açıdan karşısında yeni bir heyecana yeni bir sevgiye yeni bir kucaklamaya ihtiyaç olduğunu belirterek, " İYİ Partinin Türkiye'de bunların hepsini karşılayacak, bunların hepsini en iyi şekilde çözecek olan partidir. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi Türkiye’mizin her tarafını dolaşıyor. Gittiği her yerde çok büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

 Gittiği her yerde söylemleri Yüce Türk milleti tarafından yakinen takip ediliyor ve inanıyorum ki 2019 senesinde sizlerin çalışması yüce Allah'ın takdiri ile inşallah Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye’yi iyi şekilde yönetecek. Bunlar sadece İYİ Partililerin ihtiyacı yok, buna Bilecik’in ihtiyacı yok, buna Türkiye’nin ihtiyacı var arkadaşlar. Türk İslam dünyasının ihtiyacı var. 300 milyonluk Türk devletinin ihtiyacı var. İnanıyorum ki bunu göreceğiz ama tabi bu süre içerisinde de hepinize çok büyük görevler düşüyor arkadaşlar.

  

Burada şunu söylemek istiyorum ki İYİ Parti özellikle Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin duruşunu her tarafa ulaştıracağız. Biz İYİ Parti olarak Türkiye’nin tüm meselelerini çok iyi biliyoruz. Bu bildiğimiz meseleleri evimizde, işimizde halkımızın her tarafına taşıyacağız. İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi gerçekleşirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı ayakta alkışlandı. 

 

  İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Kültür Sitesi'nde gerçekleşirken, kongre 57. Hükümette Devlet Bakanlığı görevinde bulunan Reşat Doğru, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İYİ Parti Bilecik Kurucu İl Başkanı Ahmet Gürses, partinin il genel meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi için Divan Başkanlığının  Reşat Doğru yardımcılığına Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, katip üyelerine ise; Aliye Selviler ve Yusuf Çırak'ın seçilmesi başladı.

Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması devam eden kongre, sırasıyla faaliyet ve mali raporların okunmasıyla devam etti. TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kongreye göndermiş olduğu mesajları okundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajının sonundan tüm salonu hıncahınç dolduran partililer ayağa kalkarak alkışladılar.

  "2019'da Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak"

  Açılış konuşması yapan eski Devlet Bakanı Reşat Doğru, Türkiye'de siyasi açıdan karşısında yeni bir heyecana yeni bir sevgiye yeni bir kucaklamaya ihtiyaç olduğunu belirterek, " İYİ Partinin Türkiye'de bunların hepsini karşılayacak, bunların hepsini en iyi şekilde çözecek olan partidir. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi Türkiye’mizin her tarafını dolaşıyor. Gittiği her yerde çok büyük bir coşkuyla karşılanıyor.

 Gittiği her yerde söylemleri Yüce Türk milleti tarafından yakinen takip ediliyor ve inanıyorum ki 2019 senesinde sizlerin çalışması yüce Allah'ın takdiri ile inşallah Cumhurbaşkanı olacak ve Türkiye’yi iyi şekilde yönetecek. Bunlar sadece İYİ Partililerin ihtiyacı yok, buna Bilecik’in ihtiyacı yok, buna Türkiye’nin ihtiyacı var arkadaşlar.

  

Türk İslam dünyasının ihtiyacı var. 300 milyonluk Türk devletinin ihtiyacı var. İnanıyorum ki bunu göreceğiz ama tabi bu süre içerisinde de hepinize çok büyük görevler düşüyor arkadaşlar. Burada şunu söylemek istiyorum ki İYİ Parti özellikle Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin duruşunu her tarafa ulaştıracağız. Biz İYİ Parti olarak Türkiye’nin tüm meselelerini çok iyi biliyoruz.

 Bu bildiğimiz meseleleri evimizde, işimizde halkımızın her tarafına taşıyacağız. Burada görüyorum ki İYİ Parti kadın kolları olarak bakın bilhassa kadınlar olarak çok iyi bir şekilde karşıda bulunuyorsunuz. Değerli arkadaşlarım ben yıllardan beri bu işin içerisindeyim 45-50 yıldan beri politikanın yanında başlayıp tepesine kadar ulaşmış birisiyim. Şunu gördüm ki oy almak çok zor bir hadisedir. Oy almak için çok çalışmak gerekir.

 Oy almak gönül almakla beraberdir. Biz merkez partisiyiz, yani Türkiye’deki her türlü kucaklayan hepsiyle beraber olan siyasi bir partiyiz. Çok çalışacağız ve girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı kalmayacak. Siyasette el sıkmak ve göze bakmak önemlidir. İnsanların gözüne bakacağız, insanların elini sıkacağız. Meral Akşener hanımefendiniz sözlerini diyeceğiz. İnsanlarımızı seveceğiz kucaklayacağız. Sonrasında da inşallah başaracağız. Tekrar söylüyorum genel başkanımızın ifadesiyle başaracağız, başaracağız, başaracağız" dedi.

  "İYİ Partisi analarımızın, bacılarımızın, kardeşlerimizin ve gençlerimizin partisidir"

  İYİ Parti Bilecik Kurucu İl Başkanı Ahmet Gürses, Türkiye'de İYİ Parti kurulduğundan bu yanan siyasetin seyrinin değiştiğini söyleyerek, "Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kaldıranlarla Ne Mutlu Türkümü yasaklayanlarla ve aşağılayanlarla neyin milliliğini, neyin kızıl elma davasını güdecekler. Onların Kızıl Elma'sı koltuk koruma davası, bizim Kızıl Elma'mız İlay-ı Kelimetullah, İslam davası, Türklük davası.  

 Bu böyle biline. 'Kandırıldık, aldatıldık' diyerek sorumluluklarını unutturmaya çalışıyorlar. Fakat bizler unutmuyoruz. Bu bağlamda inanıyorum ki halkımız gerekli cevabı koltuk sevdalısı sözde millilere, cukka ittifakına karşı gereken cevabı seçim günü verecektir. İYİ Parti ise, adalete inananların mazlumun yanında olanların Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşı olmayı gurur sayanların yani analarımızın, bacılarımızın, kardeşlerimizin ve gençlerimizin partisidir.

 Bizler farklılıklarımızı çatışma konusu yapmayan ortak yanlarımızı ortaya çıkaran uzun süredir kopan toplumsal bağlarımızı yeniden tesis etmek, adaletsizliğe son vermek ve güçlendirmek için çalışacak son neferleriz.

 

Hepimizin sorumluluğu büyük, bu sorumluluğun farkındayız. Milletimizden oyuna sahip çıkmasını ve sandığa gitmeye davet ediyorum. Sandığa gitmeyen her oy ülke için telafisi mümkün olmayan tehlikelere gebedir. yıllardır uyarıları dikkate almayanlar, her aykırı sesi vatan hainliği ile damgalayanlar şunu unutmasınlar ki 15 Temmuz gecesi Allah'ın takdiri ve milletimizin inayetiyle iç savaş tehlikesini bertaraf edebildik. Ama iktidarın hatalarından ders almak gibi bir huyu maalesef yok" dedi.

  "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının her zaman savunucusu olacağım"

  Gürses, konuşmasının devamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının her zaman savunucusu olacağı söyleyerek, "Geçmişte vatan topraklarımızı Çanakkale'de, Kocatepe'de, İnönü'de ve Sakarya Meydan Muharebesi'nde düşmana geçit vermeyerek ulu önderimiz ve silah arkadaşları yüce Türk milletini nasıl birlik ve beraberlik ruhu içinde savunduysa bizlerde onların izinden giderek olağan gücümüz ile dört bir yandan acımasızca gelen düşmanlara karşı son nefesimize kadar savaşacağız.

 Ne yazıktır ki ulu önderimizin bize miras bıraktığı inkılaplarımız, topraklarımız ve en önemlisi milletimiz büyük bir tehlike altındadır. Ülkemizin içinde bulunduğu tehlike durumunda hukuksuzluk, yolsuzluk ve aşırı baskılara karşı da sadece ulu önderimizin izinden giden cesurlar baş kaldırabilir. Bugün buradan varlığını Türk varlığına armağan etmiş birinci vazifesini Türk istiklalini ve Cumhuriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek olarak belirlemiş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının her zaman savunucusu olacağıma Bilecikli kardeşlerime söz veriyorum. Eski Türkiye yok iyi Türkiye var" dedi.

  "Lider bir hanımefendi buyurun gelin beraber olalım"

  Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise; kendinden önce konuşanların Türkiye’nin durumunu gözler önüne serdiklerini söylediklerinin belirterek, Biz İYİ Partiyi kurarken gittik bir esnaf kardeşimize dedim ki  biz sizinle yola sizin için çıktık, gelin beraber olalım.  

 Han diyorsunuz ya 'aslında oyumu vermeyecektim ama baktım muhalefet yok kime vereyim kardeşim, verecek adam mı var?' buyurun size bir alternatif. Herkesi kucaklayan, bir lider bir hanımefendi buyurun gelin beraber olalım" dedi.


Son Güncelleme: 11.03.2018 17:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle