RAMAZAN AMCALARINDAN AK GENÇLERE YEMEK

AK Parti Bilecik eski İl Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adayı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Gençlik Kollarına yemek verdi.

24 Şubat 2015 Salı 07:43
2770 Okunma
RAMAZAN AMCALARINDAN AK GENÇLERE YEMEK

AK Parti Bilecik eski İl Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekilliği aday adayı Ramazan Kurtulmuş, AK Parti Gençlik Kollarına yemek verdi.

 

 

 Bilecik’te bir restoranda düzenlenen yemeğe, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kurt ve partiye üye gençler katıldı. Yenilen yemeğin ardından edilen dua sonrası gençlere seslenen Kurtulmuş, öncelikle bu akşamki yemeğin adını koymalarını ve bu yemeğin adının il başkanlığı yaptığı sürece kendisini yalnız bırakmayan gençlere teşekkür yemeği olduğu belirtti.

 

 

Kurtulmuş, “Çok değerli yol arkadaşlarım diyeceğim çünkü genç kardeşlerimle inşallah daha uzun yıllar aynı yolda yürüyeceğiz hayırlısıyla inşallah. Bu yemeğin adı sizlere, genç kardeşlerime yapmış olduğu çalışmalardan dolayı biliyorsunuz geçen sene sonuna doğru başlayan biz İl Başkanlığı görevinde bulunduğumuz süre içerisinde öncelikle nihai olarak da İl kongresinde teşkilatlarda yapmış olduğumuz seçimler için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı göstermiş olduğu gayretlerden dolayı bu akşam dedik ki genç kardeşlerimize bir teşekkür edelim.

 

 

Onları birlik ve beraberlik içinde toplayalım. Bir yemek yiyelim, bu yemeğin adına siz teşekkür ve kaynaşma yemeği diyebilirsiniz. Sizler gibi gençlerin karşısında tabi heyecanlanmamak mümkün değil ama ben gençlikten başlayayım. Şimdi ben geriye doğru dönüp bakıyorum” dedi.

 

“KEŞKE BENDE GENÇKEN AK PARTİ KURULSAYDI”

 

Kendisinin genç olduğu dönemde AK Parti’nin kurulmasını arzuladığını belirten Kurtulmuş, “Bende siz yaşta AK Parti’de siyasete başlamış olsaydı. Biz AK Parti ve siyasete belirli bir yaştan sonra başladık. Yıllardır bu davanın içinde gücümüzün yettiği, aklımızın erdiği kadar mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz inşallah Allah’ın izniyle. Siyaset uzun soluklu bir iş. Siyasetin söyleme şekli klasiktir, bir giriş kapısı vardır, çıkış kapısı yoktur.

 

 

Sizler inşallah siyasete girdiniz, bu yolda uzun yıllar inşallah hizmet vereceksiniz ve değişik kademelerde görev alacaksınız. Biliyorsunuz bizim kurucu Genel Başkanımız, çok değerli Başbakanımız, şuandaki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da sizler gibi gençlik kollarında siyasete başlamıştır.

 

 

Gençlik kollarından başladığı siyasi hayatına ve siyasi yolculuğuna bütün engeller karşısına çıkmasına rağmen bu alanda bu konuda yapmış olduğu çalışmalar neticesinde değişik zamanlarda gerçekten ceza ve mahkumiyetine kadar değişik bedeller ödemesine rağmen hiçbir zaman için yılmamıştır.

 

 

İnandığı davada ve inandığı yolda kararlı bir şekilde mücadelesine devam etmiştir. Ve şuanda halkımızın seçtiği milletimizin oylarıyla gele n ilk Cumhurbaşkanı olma unvanına kavuşmuştur.  Bu örneği şunun için veriyorum. Azimle, kararlılıkla, dik duruşla inandığınız davada kararlı bir şekilde yürümeniz lazım”dedi.

 

“BİRBİRİNİZE SAHİP ÇIKIN”

 

Kurtulmuş, gençlere birbirinize sahip çıkın öğüdünü vererek, “Bu teşkilatın içinde sizler gelecekte gençlik kollarından başlayanlar gençlik kolları başkanlığında gözünüz olacak. Gençlik kolları başkanlığının ilçe başkanlığında gözü olacak, İlçe Başkanlığının İl Başkanlığında gözü olacak. Hep hedefler yukarıda olacak.

 

 

Ama bu teşkilatların içerisinde Belediye Başkanlığına, Belediye Meclis Üyeliğine, İl Genel Meclis Üyeliğine, Milletvekili adaylığına birçok arkadaşımın çıkmasını bekliyorum. Bu yolda mücadele etmenizi bekliyorum. Böyle günlük ufak tefek şeylere asla takılmayın. Bu yol uzun içinizde nice Belediye Başkanları, nice İl Başkanları, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Milletvekilleri çıkacak. Mücadeleye devam, durmak yok” dedi.

Son Güncelleme: 24.02.2015 07:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle