POYRAZ'DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

01 Nisan 2014 Salı 14:45
1359 Okunma
POYRAZ'DAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
banner15

Bilecik Ak Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz, bugün katıldığı İnönü Şehitleri anma programı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 Yaptığı açıklamada seçim değerlendirmesi yapan Poyraz, "Genel anlamda bakıldığı zaman, oran olarak tahminlerimizi yakaladık. Ama neticede bu tek başına oranlarla ifade edilecek olan bir seçim değil. Seçimin galibinden önce malubundan başlamak lazım. Bilecik genelinde seçimin mutlak malubu kimdir diye soru sorulsa, bunun tartışmasız bir cevabı var. Mutlak malubu Cumhuriyet Halk Partisidir. Daha öncede ifade ettim, CHP ve MHP arasında baştan itibaren adı konmamış mutabakat vardı gibi, biz bunu gördük. 

Seçim çalışmaları sırasında Pazaryeri'nde de söyledim. CHP'nin taktiridir bir şey demem, orada bir aday gösteriyorlar ama o aday Pazaryeri'li değil.  Karşılığında Gölpazarı'nda CHP Belediye başkan adayı var, Gölpazarında da MHP bir aday gösteriyor, bildiğimiz tanıdığımız bir arkadaşın Gölpazarı'nda ne kadar doğrudan bir alakası var o da tartışmalı" dedi.

Aytıntılar Videoda...

Son Güncelleme: 01.04.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle