PAYLAŞIM REKORU KIRAN VİDEO

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, gönüllüsü gençler tarafından hazırlanan “CHP’ye Bir Oyda Benden” videosu kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

30 Ekim 2015 Cuma 06:07
1622 Okunma
PAYLAŞIM REKORU KIRAN VİDEO

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün,  gönüllüsü gençler tarafından hazırlanan “CHP’ye Bir Oyda Benden” videosu kısa sürede paylaşım rekoru kırdı.

 

 

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü destekleyen bir grup genç tarafından hazırlanan “CHP’ye Bir Oyda Benden” videosu kısa sürede paylaşım rekoru kırdı. Videoda Yaşar Tüzün’ün fotoğrafları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından bölümlerden yer alıyor. Ayrıca, videoda, çeşitli mesleklerden ve her yaştan vatandaşların “CHP’ye Bir Oyda Benden” dediği görüntüler de yer alıyor. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, videoyu hazırlayan gençlerin çalışmasını kendisi için sürpriz olduğunu söyleyerek, gençlere teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 30.10.2015 06:07
Anahtar Kelimeler:
CHPBileickBir Oyda Benden
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle