OSMAN YILMAZ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

 Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı o dönem belediye olan Çaltı Köyü'nün eski belediye başkanı Osman Yılmaz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Söğüt İlçesinden  AK Parti'den belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Kasım 2018 Salı 12:49
1386 Okunma
OSMAN YILMAZ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPTI

   Bilecik'in Söğüt ilçesine bağlı o dönem belediye olan Çaltı Köyü'nün eski belediye başkanı Osman Yılmaz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Söğüt İlçesinden  AK Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. 


 

 Kalabalık bir grupla Söğüt AK Parti İlçe binasına gelen Osman Yılmaz, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Mesut İpekçi'ye teslim etti. AK Parti İl Başkan Vekili Haşim Balcı, Osman Yılmaz, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Söğüt İlçesinden  AK Parti'den belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptığını söyleyerek, "Söğüt ilçemiz için hayırlı olsun" dedi.


"Söğüt için çalışacağız"
Daha önceki yıllarda belediye başkanlığı yaptığı için belediyecilik anlayışını iyi bildiğini aktaran Yılmaz, "2014 yılında tekrar güzel ilçem Söğüt'ten aday gösterilmiştim. O dönem MHP'de olan şimdi İYİ Parti'ye geçen Halil Aydoğdu girdiğimiz bu yarışta 3 bin 26 oy aldım. O zaman seçimleri 326 oyla kaybettim. Bu sefer Söğüt'e AK belediyecilik anlayışını getireceğimiz inanıyorum.

 Ben veya başka bir dava arkadaşımız Söğüt'ten aday gösterilse hep birlik el ele gönül gönülle Söğüt'ün AK Belediyeler arasına gireceğine inancım tam. Bugün burada güzel bir günde aday adaylığı başvurumu yaptım. Beni yalnız bırakmayan başta İl Başkan Vekilim Haşim Balcı kardeşime, aileme, sevenlerime ve dava arkadaşıma çok teşekkür ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖĞRENCİ 2018-11-13 15:44:28

Hayırlı olsun benden size acizane tavsiye İlden kibirli, enaniyetli kişilerle görüntü vermeyin kendiniz seçim çalışmalarını yürütün Allahın izniyle başarılı olacaksınız bu kesinlikle çok önemli bu antipatikler çok kayba malolacak .Saygılar

banner22

resim yükleresim yükle