ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Bilecik'te öğrencilerle buluştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Eylül 2021 Cuma 13:46
557 Okunma
ÖĞRENCİLERİN HEYECANINA ORTAK OLDU
banner15

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım Bilecik'te öğrencilerle buluştu.


Bir buçuk senedir pandemiden dolayı eğitim ve öğretime uzaktan devam eden öğrenciler okullarına kavuşmanın heyecanını yaşarken AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu. Yıldırım'ı büyük bir mutlulukla karşılayan öğrenciler doyasıya fotoğraf çekildi.


Başkan Yıldırım,“ 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı başlaması ile birlikte pandemiden dolayı uzun bir süre boş kalan okullarımız yine çocuklarımızın sesleriyle yankılanıyor.

Onlar mutlu biz mutlu. Okullarımızı ziyaret ederek çocuklarımızla kucaklaşıyor, öğretmenlerimizle bir araya geliyor, eğitim ve öğretim için daha neler yapabiliriz konuşuyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılımızın tüm eğitim camiamıza, ailelerimize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Öte yandan okul müdürlerini ziyaret eden Yıldırım, öğretmenlerin hal ve hatırlarını sormayı da unutmadı.

Son Güncelleme: 17.09.2021 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle