O KOLTUK BOŞ KALDI

   Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediyesi Meclis üyesi Seyfi Özgen, bugün gerçekleşen meclis toplantısına katılmadı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Aralık 2018 Salı 18:28
1364 Okunma
O KOLTUK BOŞ KALDI

   Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediyesi Meclis üyesi Seyfi Özgen, bugün gerçekleşen meclis toplantısına katılmadı.


 

 CHP'nin Bilecik Belediye Meclis üyesi ve partinin Grup Sözcüsü Seyfi Özgen, kayınpederinin hastalığı gerekçesiyle bugün gerçekleştirilen Bilecik Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısına katılamadı. Özgen, meclise herhangi bir mazeret dilekçesi sunmazken, kayınpederinin hastalığı diğer CHP'li meclis üyeleri Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can'a bildirdi.


 Katılmaması Biraz Manidar Geldi
Öte yandan Özgen,  31 Mart 2019 günü yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri için Bilecik Belediye Başkanlığı için partisinden aday adayı olmuştu. Geçtiğimiz gün yapılan ön seçimde sandığa giden 598 üyenin 121 oyunu alan Özgen, adaylığı 347 oy alan Semih Şahin'e kaptırmıştı. 

 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kabakalem 2018-12-05 00:22:34

ne alaka be kardeşim işiniz gücünüz ortalık karıştırmak şunu bilinki önce sağlık adamın kayınpederi rahatsız onun için gelmemiş çok doğal bir olay böyle bir haber yapan sizleri kınıyorum ayıptır ayıp

banner22

resim yükleresim yükle