NEDEN KATILMADI?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik İl Başkanı Erdoğan Tüfenkçi, Şubat ayında yapılacak olan il kongresi öncesi dün parti binasında adaylığını açıklarken, açıklamaya mevcut il başkanın katılmaması gözlerden kaçmadı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Ocak 2020 Perşembe 12:27
1606 Okunma
NEDEN KATILMADI?

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik İl Başkanı Erdoğan Tüfenkçi, Şubat ayında yapılacak olan il kongresi öncesi dün parti binasında adaylığını açıklarken, açıklamaya mevcut il başkanının katılmaması gözlerden kaçmadı.

 Geçmişte 2 dönem CHP Bilecik İl Başkanlığı ve il sekreterliği görevini yapan Erdoğan Tüfenkçi, 9 Şubat pazar günü yapılacak olan CHP 37. Olağan İl Kongresi öncesi adaylığı açıkladı. Geçtiğimiz ay yapılan Merkez İlçe Başkanlığı kongresi öncesi il başkanlığı gibi 2 aday çıkmış, bu adaylar adaylık açıklamalarında dostça bir hava oluşturmuşlardı. İki aday birbirlerinin adaylık açıklamasına katılarak, açıklama sonrası birbirlerine başarılar bile dilemişlerdi.

METİN HOCA KATILMADI

 Dün ise; bu tablodan uzak bir görüntü ile Erdoğan Tüfenkçi adaylığını açıklarken, mevcut il başkanı ve yapılacak olan il kongresi öncesi apar topar adaylığı açıklayan Metin Yaşar'ın açıklamaya katılmaması gözlerden kaçmadı. Hatta Metin Yaşar'ın Erdoğan Tüfenkçi'nin açıklamasının sonrası parti binasını terk etmesinin hemen ardından, parti binasına geldiği öğrenildi. Yaşanan bu olay 9 Şubat pazar günü yapılacak kongre öncesi tabanın aday çıkardığı Tüfenkçi ile Yaşar arasında soğuk rüzgarların eseceği gözüküyor.

Son Güncelleme: 23.01.2020 12:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahirlerden 2020-01-24 11:32:40

Erdoğan Hoca gerek halk ile diyalogları gerekse halkın içinden biri oluşu ile bence CHPnin il başkanı olması gereken bir büyüğümüzdür. Metin Yaşar ise seçim dönemleri hariç sokakta halka selam dahi vermeyen kendisini halktan üstün gören ki bu durum bazı CHPli kişilerde de fazlası ile mevcuttur ve bu tutumları ne yazık ki CHPsini Halkın partisi olmaktan uzaklaştırmaktadır. Halk ile iç içe kendisini yukarıda görmeyen bireyler ile siyaset hayatına devam etmelidir CHP

banner22

resim yükleresim yükle