MİLLETVEKİLLERİ, BÜROKRATLAR VE SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ OYLARINI KULLANDI

  Bilecik'te Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi devam ederken, milletvekilleri, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri farklı yerlerde oylarını kullandılar.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
24 Haziran 2018 Pazar 15:29
943 Okunma
MİLLETVEKİLLERİ, BÜROKRATLAR VE SİYASİ PARTİ TEMSİLCİLERİ OYLARINI KULLANDI

  Bilecik'te Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi devam ederken, milletvekilleri, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri farklı yerlerde oylarını kullandılar.

  İlk olarak TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bahçelievler Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet  Safitürk Ortaokulu’nda 1010 nolu sandıkta eşi Aysel Tüzün ve çocuklarıyla birlikte oyunu kulandı.

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, saat 11:00'de eşi Funda Eldemir ile birlikte Bilecik'in Pazaryeri İlçesine bağlı Bozcaarmut Köyün'de 1022 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada seçimlerinin önemine değinen Eldemir, "Bugün yapılan seçimler Cumhurbaşkanı Hükümet sisteminin ilk seçimleri. Seçimler ilimize, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

  Ardından saat 12:00'da Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, merkez Bahçelievler Mahallesinde bulunan Huzur Evinde 1001 numaralı salonda, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise; merkez Hürriyet Mahallesi 700. Yıl Ortaokulu 1070 nolu sandıkta eşi Nesrin Can ile birlikte oyunu kullandı.

"Eminim ki milletimiz en doğru kararı verecek"

  AK Parti Bilecik birinci sıra milletvekili adayı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ile birlikte merkez Bahçelievler Mahallesi Şehit Kaymakam Muhammet Safitürk Ortaokulu’nda 1015 nolu sandıkta oyunu kullandı. Torunu Mihrimah ile oyunu sandığa atan Yağcı, seçimlerin önemine dikkat çekerek hayırlı olmasını diledi ve "Bu seçimler gerçekten ülkemiz açısından çok önemli bir sürenin başlangıcını teşkil ediyor. 45 gündür yoğun bir şekilde hemşehrilerimizle, milletimizle paylaştığımız Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili genel seçimine ilişkin olarak bugün seçimleri gerçekleştiriyoruz.

 Ben öncelikle yapılan seçimlerin önce tabi şehrimize, insanımıza, ülkemize, milletimize, tüm gönül coğrafyamıza ve dünyaya hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Türkiye çok önemli bir dünya devleti ve verilecek karar dünya siyasetini Türkiye’nin olduğu gibi dünya siyasetini de etkileyecek ölçüde önemli bir karar ve ben AK Parti Milletvekili adayı olarak bu verilecek kararın temenni ediyorum, ümit ediyorum, dua ediyorum. Hem bu anlamda istikrarımızı hem istikbalimizi hem de istiklalimizi daha güçlendirecek ve devamını sağlayacak nitelikte bir milli iradenin tezahürünü arzu ediyoruz temenni ediyoruz. Milletimizin basiretine, ferasetine, cesaretine güveniyoruz. Sağduyusuna güveniyoruz. Eminim ki milletimiz en doğru kararı verecek. Söz ve karar her zaman dediğimiz gibi milletimizindir. Onun vereceği karara akşam sandıklar açıldığında sonuçlara hepimiz saygı göstereceğiz. O karar doğrultusunda alacağımız dersler çerçevesinde ve görevler çerçevesinde hayata devam edeceğiz" dedi.

"Bu görev bize tevdi edilirse inşallah bizde şehrimizdeki tüm insanlarımızı kucaklayacağız"

Yağcı açıklamasında Bilecik'te çok güzel bir atmosferi olduğunu belirterek, "Bir fikir yarışı noktasında oluştu ve tüm siyasi partilerimiz de centilmence geçen bu siyasi mücadelesi sebebiyle teşekkür ediyorum, kutluyorum. Hak eden kazansın diyorum. Çünkü gerçekten siyaset içinde derdi olanların işidir ve diğer arkadaşlarımız da diğer partilerden aday olsalar dahi memlekete ilişkin söyleyecekleri sözleri olduğu için ortaya çıkmışlardır. Milletimiz bunun takdirini yapacak ve seçilecek arkadaşlar şehrimiz adına Ankara’da şehrimizin ve ülkemizin her noktasında şehrimizin gür sesini güçlü bir şekilde duyuracağına canı gönülden inanıyorum.

 Bu görev bize tevdi edilirse inşallah bizde şehrimizdeki tüm insanlarımızı kucaklayarak gerçekten güçlü Bilecik’i oluşturma noktasında şehrimizin her noktasında hizmetin daha güçlü, daha iyi daha güzel bir şekilde götürülmesine ilişkin olarak canla başla çalışacağız. Bu zamana kadar yaptıklarımız Bilecik Belediye Başkanı olarak 3 dönem yaptıklarımız şehrimiz adına da bundan sonra yapacaklarımızın da teminatı olarak görüyoruz. Bu şehir benim şehrim. Bu şehir bizim şehrimiz.

 Bu şehir ve bu ülke hepimizin. Onun için gerçekten ben Bilecik’i çok seviyorum. Bilecik’e hizmet etme fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Eğer yeni dönemde böyle insanlarımız, hemşehrilerimiz bize bir vekalet görevi tevdi ederlerse bu da bu fani dünyada gerçekten bu naçiz vücudun bu anlamda çocuklarına bırakacağı en önemli miras olarak görüyorum ve bunu layıkıyla yapma çabası gayreti içerisinde olacağımızı tüm hemşehrilerimin inanmasını arzu ediyorum" dedi.

"Türk milletinin demokrasiye bağlılığının bir göstergesi"

Yağcı son olarak seçimlere katılımın yoğun olduğunu anlatarak, "İnsanımız gerçekten demokrasiye inanıyor güveniyor. Bu devletine milletine kanunlarına geleceğine inancının bir göstergesi. Türk milletinin demokrasiye bağlılığının bir göstergesi. Başka yerlerde sonuç ve çözüm aramıyor. Geliyor sandıkta çünkü demokrasi insanların kendi kaderini belirleme rejimidir. İnsanlar kendi kendilerini yönetecekleri ve bu noktada kimseleri seçmek için ilgi gösteriyorlar. Biz bundan son derece mutluyuz. Katılımın yüksek olması son derece güzel. Milletimizin devletine bayrağına geleceğine güvendiğinin en büyük göstergesidir diyorum" dedi.

  MHP Milletvekili adayları İbrahim Sertan Yalçınkaya eşi Seda Yalçınkaya ile birlikte Ertuğrulgazi Mahallesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1057 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

 2'inci sıra adayı Hasan Yıldırım ise; Vezirhan beldesinde Vezirhan İlköğretim Okulu 1027 nolu sandıkta oyunu kullandı.

 İYİ Parti Bilecik Milletvekili adayı Mesut Tekin ise; Bozüyük Yeşilkent Mahallesi Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu 1108 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Son Güncelleme: 24.06.2018 16:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle