MHP'Lİ KADINLAR ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü münasebetiyle Mevlid-i Şerif okutuldu.

18 Mart 2014 Salı 13:18
1634 Okunma
MHP'Lİ KADINLAR ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü münasebetiyle Mevlid-i Şerif okutuldu.  

  MHP kadın kollarının düzenlediği programa Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, İl Başkanı Sabri Eraslan, İlçe Başkanı Mahmut Özbekar, Kadın kolları ve partililer katıldı.

  Şeyh Edebali Türbesi Orhangazi camiinde okutulan Mevlid-i Şerif ve helva ikramının ardından konuşan Bilecik MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy, böyle anlamlı bir günde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Şensoy, "Tabiki Çanakkale Zaferinde şehit düşen ve gazilerimizden vefat edenlere Allah rahmet eylesin diyoruz. 99'uncu yılını kutladığımız Çanakkale Zaferimiz dünyada ses getirmiş ve emperyalist güçlere karşıda önemli zaferimizdir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü her süreçte savunmaya çalışıyoruz" dedi.

  Daha sonra konuşma yapan Bahattin Şeker ise, Çanakkale savaşının çok önemli bir zafer olduğunu emperyalist güçlere karşı Türkiye Cumhuriyet'inin temellerinin atıldığı bir savaş olduğunu ifade etti.

  Program, hediye taktiminin ardından son buldu.

 

Son Güncelleme: 18.03.2014 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle