MHP'DEN

Bilecik'te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) "Demokrasi ve Birlik Yürüşüyü" düzenledi.

28 Mart 2014 Cuma 17:40
2640 Okunma
MHP'DEN

Bilecik'te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) "Demokrasi ve Birlik Yürüşüyü" düzenledi.  

  Seçim bürosu önünde saat 16:30'da toplanan MHP'liler, Bilecik sokaklarında sloganlar atarak yürüdüler. Yoğun kalabalığın olduğu yürüyüş seçim bürosu önünde son buldu. Yaklaşık 3 saatlik yürüyüşe, Bilecik MHP Milletvekili Bahattin Şeker, Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Belediye Meclis üyesi adayları, İl Genel Meclis üyesi adayları, ülkü ocakları ve çok sayıda partili katıldı.

  Yürüyüş öncesi konuşan Bilecik MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Özellikle son günlerde bazı siyasi parti yetkililerinin akılları hala bir önceki Mahalli İdareler Seçiminde kaldığını ve Milliyetçi Hareket Partisini 2009 yılı seçimlerinde aldığı oyla değerlendirerek kendilerini hep bir adım önde ve tek alternatif olarak kamuoyuna sunma çabası içersinde olduklarını belirtti.

Şensoy, "Böyle bir yanılgı içerisinde olanlar her platformda ve seçim sürecinde gezdiğimiz binlerce evdeki vatandaşlarımızın ve sokaktaki vatandaşlarımızın bizlere gösterdikleri samimi ilgiyi ve meydanların sesini bilmiyorlar, bilemezler. Bizler bu şekilde halkımızın demokratik tercihlerine bir takım oyunlarla ipotek koymayı da en azından kendilerine saygısızlık olarak değerlendiriyoruz. Ortak değer ve düşüncelere sahip olduğumuz saygıdeğer halkımızın; 30 Mart 2014 tarihinde yapacağı tercihle, imalı değerlendirmelerle partimizi ve adayı Hüseyin Şensoy’u hafife alanlara gereken cevabı vereceğinden kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Bugün bizleri yanlız bırakmayıp yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

"MEMLEKETİMİN YÜREKLİ İNSANLARI"

Şensoy şöyle devam etti, "Gün birleşme, bütünleşme günüdür. Gün; Nefse değil, Nesle hizmet günüdür. Gün; Sevgili Peygamberimiz’in; “BİRLİK’TE RAHMET, AYRILIK’TA AZAP VARDIR” mesajına kulak verme günüdür. Gün; ATATÜRK’ün ve şehitlerimizin bizlere emanet olarak bıraktığı Cumhuriyetimize sahip çıkma günüdür. Bilecik halkı bunu başaracak azim ve inanca sahiptir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Bizim hedefimiz millete efendilik etmek değil, hizmetkar olmaktır, Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunun bilincindeyiz. Bu kubbede hoş bir sada bırakmanın ötesinde bir beklentimiz bu güne kadar olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır. Çünkü bizim DERDİMİZ; HALKIMIZ’A HİZMET, HEDEFİMİZ; CENAB-I HAKKIN RIZASI VE HALKIMIZIN DUASIDIR.

Unutmayalım ki; önümüzdeki 30 Mart seçimi çok önem arz etmektedir. Bu seçim; Türk milletinin birlik ve kardeşliğinin, ülkemizin geleceğinin, devletin ülkesi ve milletiyle bekasının, Türk kimliğinin var oluş mücadelesinin, vatanımızın bütünlüğünün ve nihayet ve bin yıllık kardeşliğimizin üzerine oynanan sinsi oyunların bozulması için hayati önem taşımaktadır. Bu sebeple hepimize ciddi sorumlulukların düştüğünü unutmayalım. 

Vereceğiniz oyla Cumhuriyetimiz'e, Türk kimliğine şanlı bayrağımıza, vatanımıza, Bilecik’e, çocuklarımızın geleceğine, pervasızca harcanan ve cebinizden çıkan haksız her bir kuruşa sahip çıkacaksınız" dedi.

Yürüyüş seçim bürosu önünde son bulurken, grub olaysız şekilde dağıldı.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 28.03.2014 17:40
Anahtar Kelimeler:
YürüyüşMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle