MHP'NİN ADAYI AKIN ATAKAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

05 Şubat 2019 Salı 15:02
390 Okunma
MHP'NİN ADAYI AKIN ATAKAN KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. 

  Bilecik Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıda MHP Bilecik  Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan ve MHP Belediye Meclis Üyesi Hamdi Salt da katıldı.  Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla kahvaltıda bir araya gelerek, esnafın sorularını yanıtlayarak, sorunlarını dinledi. Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Atakan, “Bilindiği üzere emekli askerim, en son 2014’de Bilecik’te emekli olduk. Emekli olduktan sonra özel sektörde çalıştım, yöneticilik yaptım. Sonra da siyasetteyim, aslen Uşaklıyım ama ilkokulu ve ortaokulu Uşak’ta okuduktan sonra askeri lise münasebetiyle gurbete çıktık. O seneden bu seneye gurbetteyiz, 11 senedir buradayız. Memlekette kimsemiz kalmadı anne yok baba yok. O yüzden Bilecik’e yerleştik. İnşaat işçisi bir amelenin oğluyum.

Annem fabrikada işçi yani oradan buralara geldik çıktık. Düşük gelirli bir ailenin çocuğuyum. Bilecik’te yaşıyoruz, Bilecik’in trafiğinde bazen küfür ediyoruz. Çarşıya indiğimizde bir yere uğradığımızda 4 tur atıyoruz arabayı park edecek yer bulamıyoruz. Ne olacak bu trafik sorunu park sorunu diyoruz. Baktık ki bu iş şikayet etmekle olmuyor bazen de şikayet etmeyi bırakıp çözüm üretmek gerekiyor. Bu şehre ve sorunlarına ilişkin çözümlerimizi ortaya koyalım. Hizmet edelim diye yola çıktık. Bilecik’te 3 tane aday çıktık şuan Milliyetçi Hareket Partisi olarak ben sahaya indik. Dikkatinizi çekiyor mu bilmiyorum ama ben sadece proje konuşuyorum. Projelerim var sadece proje anlatıyorum” dedi.

  “Slogan anlatmıyorum, 41 tane projem var onları anlatıyorum”

  Atakan konuşmasının devamında, “Slogan anlatmıyorum ben buyum, ben şuyum işte Bilecik şöyle olacak böyle olacak demiyorum. Benim projelerim var 41 tane nazar değmesin projelerimi anlatarak vatandaşımızı ve sizlerin oylarına talip oluyorum. En büyük problemimiz vatandaşa işçiye sanayiciye, esnafa sen bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun ben Seven Çarşısını yıkacağım ama yıkayım mı, yıkmayayım mı? Gelin bunu beraber konuşalım. Ben buraya 12 kat ruhsat vereceğim ama vereyim mi vermeyeyim mi diye vatandaşa sorulmaması, fikrinin alınmaması bence en büyük problem bu. Son zamanlarda diyorlar ya gönül belediyeciliği o 16 yıldır yapılmayan kimseye sorulmadan ben en iyisini bilirim, en doğrusunu bilirim siyaseti bizim düzeltmeye çalışacağımız yerine vatandaşın fikrini alacağımız bir yönetim sistemi inşallah getireceğiz. Aslında bunun da bir ismi var. Milliyetçi Hareket Partisi bunun patentini almış ve kullanıyor. Buna bütüncül yönetim diyorlar. Nedir bütüncül yönetim? Bilecik’e ilişkin kararlar alınacağı zaman bu kararlara vatandaşı da ortak etmek” dedi.

  Konuşmalarının ardından, bir esnafın sorduğu “Şuan Bilecik’te ittifaklar var, Bilecik’te de öyle bir şey var mı? Çekiliyor musunuz, çekilirseniz onlara bunları dinletecek misiniz? Yani çekilme gibi bir durum var mı? Bu projelerinizi hayata geçirebilecek misiniz?” sorusuna yanıt olarak,  “Bilecik’te bir ittifak var mı yok mu diye defalarca sorduk genel merkezimize. Var mı yok, var mı yok 3’ncüde en son kardeşim laf anlamıyor musunuz siz biz size ittifak yok diyoruz siz hala soruyorsunuz gidin işinize bakın dediler. Biz de en son genel sekreterimiz Bilecik’e geldiğinde orada açıkladı Bilecik’te bir ittifak yok diye. Biz de sahalara çıktık, projelerimizi anlatıyoruz. Ben ittifak olsun istemiyorum. İttifak olursa da olursa derken kusura bakmayın istemiyorum diyeceğim, direteceğim. Son raddede genel merkez de ittifak var derse yapacak bir şey yok ama olacağını da zannetmiyorum. İttifak olacak yerler belli ve açıklandı. Diğer partilerdeki arkadaşlar önceden geldiler ama ben bekledim. İttifak olur mu olmaz mı diye bekledim. Ben soracağım yerlere sordum, bekleyeceğim kadar da bekledim” dedi.

  “Bu saatten sonra bana kim dur derse hareketi yer, hareket çekerim ona”

  Konuşmasının devamında Bu saatten sonra bana kim dur derse hareketi yer, hareket çekerim ona diyerek devam eden Atakan, “Bu saatten sonra bana kim dur derse hareketi yer, hareket çekerim ona. İşin özü sanayi tabiriyle çünkü ben adabıma uygun olarak sordum ittifak var mı diye sonuna kadar sordum. Çünkü aynı şeyler bize de geliyor ben de bileyim kardeşim. Ben her şeyimi belirleyeceğim projelerimi anlatmaya başlayacağım bilbortlara şeyleri yapıyorum, broşürlerimi bastırıyorum. Bunları yaptıktan sonra çekil derlerse o kadar kolay değil bu iş derim biraz da ters konuşum, sert konuşurum” dedi.

  Başka bir esnafın  “Bilecik’te seçimler çok bıçak sırtı gidiyor, çok bıçak sırtı gittiği için hatta şunu da söyleyeyim sizin elinizi güçlendirmeniz için sizin alacağınız oylar AK Parti kanadından gideceği yönünde. AKP’ye karşı elinizi güçlendiriyorsunuz ve orada başkan yardımcılığını garantiliyorsunuz şeklinde çok ciddi spekülasyon var. Genel merkez çekiliyorsunuz, orada başkan yardımcısı olacaksınız derse kabul edecek misiniz?” sorusuna da yanıt veren Atakan, “Şöyle bu bence onların çıkardığı bir spekülasyon. Diyorlar ki boşuna MHP’ye gitmeyin elinde sonunda o bize gelecek ittifak olacak. Öyle bir şey yok o propaganda bizim önümüze set çekmek için yapılmış bir işlem. Nasıl İYİ Parti CHP ittifakı 2 kere 2 4 etmiyorsa, MHP ve AKP ittifak da 4 etmeyecek. Kaldı ki ben hiçbir konuşmamda bel altı vurmuyorum ama bizim 16 yıllık AKP iktidarına karşı söyleyebilecek bir sözümüz var ki yola çıktık. Eksikleri görüyoruz, yapılmayanları görüyoruz ki projeler üretiyoruz. İstifa etmem bağımsız çıkarım. Bağımsız aday olurum” dedi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 15:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle