MHP İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Murat Köftecioğlu ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

07 Nisan 2014 Pazartesi 16:00
1991 Okunma
MHP İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
banner15

 Bozüyük  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ahmet Murat Köftecioğlu  ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

  Köftecioğlu gönderdiği basın açıklamasında Partime oy veren değer veren seçmenlerime üzüntü yaşattığım için 4 yılı aşkın zamandır sürdürdüğü MHP İlçe Başkanlığından istifa ettiğinin belirtti. Köftecioğlu, “ "30 Mart 2014 Yerel Seçimlerini kazasız belasız bir seçimi daha geride bıraktık. İl Genel Meclis Üyeliğimiz 1’den 2’ye Belediye Meclis üyeliğimiz 7’den 9’a Oylarımız 9 Bin ’ler den 15 Bin’lere çıkmıştır. Böylelikle Partimiz başarılı sonuçlarla bir seçimi daha sona erdirmiştir. 

 Bizden gasp edilerek alınan belediyenin bize geçeceği düşüncesiyle çalıştık, emek verdik. Rabbimizin adaleti tecelli edecek diyerek bekledik, olmadı. Allah tehir eder, ama ihmal etmez. Dinimizde hiçbir şey tesadüf değildir. Her şeyin bir hikmeti ve sebebi vardır. Bunu okumak anlamak zordur. Önemli olan kaybederken kazanmaktır. Biz kaybederken kazandık. 

 Sonuç olarak ben, partime oy veren değer veren seçmenlerime üzüntü yaşattığım için 4 yılı aşkın zamandır sürdürdüğüm MHP İlçe Başkanlığından bu kutsal görevden bir kan değişiminin bizlere heyecan ve enerji katacağı düşüncesiyle istifa ediyorum. 

Bu süre zarfında benimle birlikte gece gündüz demeden çalışan emek veren hizmet üreten yönetim kurulunda ki görev arkadaşlarıma saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah davamızın milletimizin yar ve yardımcısı olsun “ diye belirtti.

 

 

Son Güncelleme: 07.04.2014 16:00
Anahtar Kelimeler:
BaşkanıİLÇEİstifaMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle