MHP'DEN ANKARA ÇIKARTMASI

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Mayıs 2018 Cumartesi 13:47
562 Okunma
MHP'DEN ANKARA ÇIKARTMASI

 Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bilecik'te 24 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde Bilecik 2'inci sıra Milletvekili adayı gösterdiği Hasan Yıldırım ve partililer Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanacak olan seçim beyannamesi programına gittiler.

  24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için hazırlanan seçim beyannamesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Spor Salonu'nda açıklanacak. Program öncesi MHP Bilecik 2'inci sıra Milletvekili Adayı Hasan Yıldırım, MHP Kocaeli 1'inci sıra milletvekili aday eski futbolcu Saffet Sancaklı ile bir araya geldi. İkili uzun süre sohbetin ardından hatıra fotoğraflı çektirirken, Sancaklı Bilecik'teki partililerine selamlarına gönderdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle