MEHMET SEVEN, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

   Anavatan Partisi'nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, açtı ağzını yumdu gözünü.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
20 Ekim 2018 Cumartesi 16:09
4354 Okunma
MEHMET SEVEN, AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ
banner15
banner18

   Anavatan Partisi'nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, açtı ağzını yumdu gözünü.


 

 Seven, 2009 yerel seçimlerinde CHP'den Bilecik Belediye Başkan adayı olan ve aldığı 8 bin 756 oyla seçimi 111 farkla kaybeden ardından 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde CHP'den Bilecik 2. sıra Milletvekili adayı olan avukat Faik Akarkarasu'yu sert bir dille eleştirdi. Mehmet Seven geçtiğimiz günlerde avukat Faik Akarkarasu'nun sosyal medya üzerinde "Üzülerek bir süreci izliyorum evrakta sahtekarlık mubeynileri, FETO fotoğrafçıları, diploma kiralayanlar, arsacılar ve de parsadan aday adayı hiç birine desteğim yok. Hepsi derhal CHP sen istifa etmeli veya yetkili merciler istifa etmeli" sözlerini hatırlatarak, " Şimdi akşamleyin beni ikaz ettiler. Sosyal medya üzerinden sayın Avukat Faik Akarsu’yun bir yazısını görmüşler. Tabi ben okumadım. Fazla elektronik aletlerle fazla oynayamıyorum. O bakımdan bir arkadaşa telefon ettim. Dedim bu doğru mu dedim. Doğru dediler ve yazıyı bana okuttular. Tabi şimdi Cumhuriyet Halk Partili olarak halkın partisindeyiz. Bu tür lafları ortaya koyanlar bunları açıklamak zorunda. Yani halk da halkımız da bunları bilmeli yani" dedi.


"Orada Fetullahçılara laf ediyorsun, fethullaçıların davasına gidiyorsun"
  Seven, avukat Faik Akarkarasu yazısında kimlere hitap ettiğini açıklaması gerektiğini belirterek, "Şimdi sen sayın Avukat Faik Akarkarasu sen sütten çıkmış  kaşık mısın? Yoksa senin de pürüzlerin var mı? Orada Fetullahçılara laf ediyorsun, fethullaçıların davasına gidiyorsun. Bu ne lahana turşusu, bu ne perhiz kardeşim? O bakımdan söylediklerine dikkat et. Belirli bir yaştasın ve avukatsın, avukat. Avukat bunları yazar mı böyle şekilde. Yazıyorsan kardeşim açık yaz. Mehmet Seven’in bir yanlışını biliyorsan bir kanunsuz işini açıkça yaz oraya. Bunları açıklamazsa ben ikinci defa konuşacağım herkesin bokluklarını ortaya dökeceğim kardeşim. Biz bunları dökmüyorsak, partiyi bu saatlerde bugünlerde karıştırmak istemiyoruz. Sen partilisin, sen CHP kongresinde kapının dışında bana demedin mi? Aday olma sen diye. Bu parti senin babanın partisi mi? Siz kimsiniz ya? Ona aday olma, buna böyle olma. Al sen çık ben aday olmuyorum, saygı duyuyorum. Ama onu da yapamıyorsunuz korkaksınız, korkak" dedi.


"Delikanlıysan, cesaretin varsa bunları açıkla kardeşim"
Seven konuşmasında, Avukat Faik Akarkarasu'yu CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün desteklediğini iddia ederek, "Bugün seni milletvekilimiz destekliyor, niye tam arkanda durmuyor? Teşkilatla beraber adayımız budur, adayımız tektir deyin, yapmıyorlarsa da istifa edin kardeşim. Bunun gereği böyle yapılır. Ama ne yaptığınız belli değil.  Durduk namaza, uyduk imama. Sayın Avukat Faik Akarkarasu; bu yazdığın yazının kimlere gittiğini açıkla kardeşim. Emlakçı kim, fetocu kim, evrakta sahtecilik yapan kim. Delikanlıysan, cesaretin varsa bunları açıkla kardeşim. Bu millet her şeyi bilsin, oy verecek bu millet oy. Öpücük vermeyecek. Onun için insanları bilelim. Kimse yanlış onu genel merkez adaylıktan çeksin kardeşim. Yarın toplum huzuruna böyle yararlı insanlarla çıkıldığı zaman oy bile isteyemezsin" dedi.


"Bunları açıkla, açıklamazsan sana açıklatırım sonra"
  Anavatan Partisi'nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven konuşmasında CHP'den belediye başkanlığı için resmi başvuru yapan aday adaylarının hepsinin pırıl, pırıl insanlar olduğunu anlatarak, "Onlar kötü, ben kötü ya sen. Biraz önce söyledim yani sütten çıkmış ak kaşıksın sen ha! Vallahi beni konuşturma bak Faik. Artık beni de avukat yaptınız. Mahkemelere de alıştım. Onun için ya bu yazını açıklayacaksın, ya da beni daha fazla konuşturacaksın. O bakımdan şu günlerde bizim partimizin adayları hepsi pırıl, pırıldır. Bunlar üstüne üstü kapalı şeyler yazarak kirletmeye çalışma. Senin yaptığın particiliğe yakışmaz. Sen bir partili değilsin. Bundan önceki seçimde aday oldun, senden fazla koştuk.Onun için biraz dikkatli ol. Konuştuklarında dikkatli ol. Bunları açıkla, açıklamazsan sana açıklatırım sonra" dedi.

BAKALIM AVUKAT FAİK AKARKARASU BU İDDİALARA NE CEVAP VERECEK?

Son Güncelleme: 20.10.2018 16:50
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükleresim yükle