KILIÇDAROĞLU BİLECİK'TE HALKA SESLENDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bilecik halkına seslendi.

29 Mart 2014 Cumartesi 11:47
2810 Okunma
KILIÇDAROĞLU BİLECİK'TE HALKA SESLENDİ
banner15
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bilecik halkına seslendi.  
  Öğle saatlerinde Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Helikopter pistine iniş yapan Kılıçdaroğlu, konvoy eşliğinde Cumhuriyet Meydanına geldi.
 
 
 
  Seçimlere bir gün kala CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Sungur Turan son kozunu oynayarak Bilecik halkını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşturdu. Cumhuriyet Meydanına gelen Kılıçdaroğlu'nu çok sayıda partili karşıladı.
  CHP Genel Başkanı olduğu gün mal varlığını CHP internet sitesine koyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, çalmadığını, çırpmadığını, kul hakkı yemediğini, kimsenin hakkını gasp etmediğini, bütün mücadelesinin hayatı boyunca iyi hizmet vermek olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu konuşmasına şu şekilde devam etti:
  "İnsana hizmet ettim. İnsana hizmet et ki Devlet yaşasın dedim. Ama biz dedik ki siyaseti kirlilikten arındıralım. Temiz siyaset olsun, ahlaklı siyaset olsun. Ahlak aynı zamanda adalet demektir. Adalet milletin vicdanı demektir. Bir düşünür derken adalet kutup yıldızı gibidir, yerinde sabit durur ama bütün kainat onun etrafında döner. Adalet kaldımı bizim memleketimizde?".
  Siyasi partilerin 4 yıl süreyle Devleti yönettiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Başbakanlık koltuğunda oturan zat, "Ben devletim demeye başladı. Ben devletim her dediğimi yaparım". Sen devlet değilsin, sen bir siyasal iktidarın genel başkanısın. Sana Başbakanlık koltuğu verilmiş, millete hizmet et diye. Köşeyi dön diye deil" dedi.
  Partililer ‘Hırsız Tayyip Erdoğan’ diye slogan atınca Kılıçdaroğlu şunları söyledi; “Siz böyle slogan atıyorsunuz. O da bana tazminat davası açıyor. Niye açıyor? Acaba Kılıçdaroğlu’nu korkutur muyum diye. Allah aşkına ayakkabı kutusundan korkan adamdan korkulur mu? Gençlerin attığı tweetten korkan adamdan korkulur mu? Ben korkmam. Verilmeyecek hesabım yoktur" dedi.
 
  Suriye konusunda Türkiye'ye kumpas kurulduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, "Diyor ki Süleyman Şah Türbesine saldırı düzenletirim diyor. Bölgeye bizim ordu girer diyor. Bu ne demektir biliyormusunuz? Süleyman Şah Türbesine saldırı düzenletirim demek, orada ki bizim askerleri, benim adamlarım öldürür, bizde deriz ki millete bizim askerler şehit oldu, haydi ordu savaşa. Bunu kabul edecekmiyiz. Daha vahim olanı, Devletin mahremi diye birşey kalmadı. Uluslararası pazarlara döküldü. Şimdi arıyorlar kim haber verdi diye bunu. Gazetelerden öğrendik içerden 4 kişi zaten konuşuyor. Bu dördünden biri casus. Kim bunlardan birisi. Bulacaklar mı? Bekliyoruz bu casusun kim olduğunu. Bu casusluk işidir" dedi.
  Egemen Bağış, Muammer Güler ve Zafer Çağlayan hakkında da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Koltuğunun altında tuttuğu adamı gördünüz, tanıdınız. Egemen Bağış. Üç seferde 1 buçuk milyon dolar rüşvet alan adam. Onun bi üstü var İç İşleri Bakanı Muammer Güler. 10 seferde 10 milyon dolar rüşvet alan. Onunda bir üstü var. Zafer Çağlayan. 28 seferde 52 milyon dolar rüşvet alan. Sizin vicdanınıza sesleniyorum. Allah aşkına bu ülkede temiz siyaset istiyormusunuz? Kul hakkı yemeyen bir siyaset istiyormusunuz? O zaman özellikle Ak Partiye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum. Yarın sandığa gidiceksiniz. Elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle verin. Onlara soruyorum helalemi ortak olacaksınız harama mı ortak olacaksınız" dedi.
 
 
  Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından sonra Bilecik Belediye Başkan adayı Sungur Turan olmak üzere, Bütün ilçe adaylarını kürsüye alan Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlara karanfil attı. Daha sonra Barış güvercini uçurarak halkla  vedalaşan Kılıçdaroğlu Bilecik'ten ayrılarak İstanbul'a hareket etti.
 
 
 
Video Az Sonra

Son Güncelleme: 29.03.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle