İYİ PARTİ BİLECİK İL GENÇLİK KOLLARI KURULDU

  İYİ Parti Bilecik İl Gençlik Kolları kurulurken, kurucu il başkanlığı görevine Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü öğrencisi Mehmet Can Kılınç atandı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
16 Şubat 2018 Cuma 12:51
1861 Okunma
İYİ PARTİ BİLECİK İL GENÇLİK KOLLARI KURULDU

  İYİ Parti Bilecik İl Gençlik Kolları kurulurken, kurucu il başkanlığı görevine Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü öğrencisi Mehmet Can Kılınç atandı. 

  Mehmet Can Kılınç, İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İYİ Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandığını ve gençlere önem vereceklerini söyledi. Kılınç, "Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü 4'üncü sınıf öğrencisiyim. Üniversite yıllarımda sosyal ve siyasi hayatın içinde yer almaya başladım ve Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanlığında 2016 yılında Üniversite Teşkilat Başkanlığı yaptım. Görevim devam ederken  kendi isteğim ile bıraktım.  İYİ Parti  Gençlik Kolları Genel Başkanımızın Meral Akşener hanımefendi ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel'in takdiriyle  İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı olarak atandım.

 Gençler tüm enerjilerine rağmen yıllardır siyasette etkisiz eleman olmaya mahkum edildi. Gençliğe güvenmeyen hiçbir hareketin başarılı olması mümkün değildir, daha dinç olmanın ilk yolu şüphesiz ki daha genç olmaktır. İYİ Parti kadroların bizlere olan güveniyle geleceği bu günden hep birlikte beraberce inşa etmek bizim elimizde genç işsizliğin, eğitim problemlerinin, kariyer engellerinin hepsini bir, bir beraberce aşacağız ortak çözümleri ortak bir akılla hep beraber ele alacağız. Bu yolda  bende Atatürk cumhuriyetini Türk devletini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek için varım diyorsanız,  İyi Parti Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanlığımıza bekliyoruz" dedi.

  1 Nisan 1996 Bursa'nın Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi doğumluyum olan İYİ Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı Mehmet Can Kılınç, aynı zamanda AÖF Adalet mezunu.

Son Güncelleme: 16.02.2018 13:01
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle