İSMİ ADAYLIK İÇİN GEÇİYORDU

  Cumhuriyet Halk Partisi'nden 31 Mart günü yapılması planlanan Yerel Seçimlerde Bilecik Belediye Başkanlığı aday adaylığı adı geçen Hüseyin Yıldız, aday adayı olmayacağını açıkladı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Ekim 2018 Cuma 16:12
1780 Okunma
İSMİ ADAYLIK  İÇİN GEÇİYORDU

  Cumhuriyet Halk Partisi'nden 31 Mart günü yapılması planlanan yerel seçimlerde Bilecik Belediye Başkanlığı aday adaylığı adı geçen Hüseyin Yıldız, aday adayı olmayacağını açıkladı.

 Yıldız yaptığı açıklamada, "Bir kaç aydır Bilecik Belediye Başkanlığı adaylığım için kamuoyunda bir algı oluştu. Beni bu göreve layık gören arkadaşlarıma, partililerime Bilecik'te yaşayan herkese destekledikleri için çok teşekkür ederim. Fakat ailem rıza göstermediğinden aday olmamaya karar verdim. Cumhuriyet Halk Partili aday adayı arkadaşlara başarılar dilerim. Allah yollarını açık etsin demokratik bir yarış olması dileğiyle" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
t 2018-10-26 18:46:51

Böyle bahanemi olur arkadaş ben bu işi

banner22

resim yükleresim yükle