İLK RESMİ BAŞVURUYU O YAPTI

  AK Parti'de aday adaylığının sürecinin başlaması ile birlikte il genelinde ilk resmi başvuru Gölpazarı ilçesinden geldi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Kasım 2018 Cuma 16:53
608 Okunma
İLK RESMİ BAŞVURUYU O YAPTI

  AK Parti'de aday adaylığının sürecinin başlaması ile birlikte il genelinde ilk resmi başvuru Gölpazarı ilçesinden geldi.

  AK Parti'nin kurulduğunu günden bu yanan Bilecik'te hiç bir yerel seçimi alamadığı Gölpazarı ilçesinde Ömer Cihangirli ilk resmi başvuru evraklarını ilçe başkanı Raşit Özen'e verdi.  AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Raşit Özen, Ömer Cihangirli'nin aday adaylığını hayırlı olmasını dileyerek, il genelinde ilk resmi başvuruyu kendisinin yaptığı söyledi.

AK Parti'den Gölpazarı Belediye Başkanlığı için 31 Mart günün yapılması planlanan yerel seçimler öncesi aday adağı olduğunu belirterek, "Bu sefer Gölpazarı'nda bir ilki gerçekleştirmek için aday adayı oldum. Partim ve ilçemizdeki partililer beni uygun görüp aday yapacakları taktirde Gölpazarı Belediyesinin AK Belediyeler kadrosuna katmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ömer Cihangirli Kimdir

20 Mart 1977 yılında Gölpazarı'nda doğan Ömer Cihangirli ilk, orta ve lise öğrenimimi Gölpazarı'nda tamamladı. 1994'den beri çeşitli alanlarda işletmecilik yapan Cihangirli,halen Bilecik'te hizmet veren Efendim Reklam Organizasyon ile Türkiye genelinde hizmet veren Belekoma Bayrak ve Flama firmalarının sahibi.  Evli ve 3 çocuk babası olan Cihangirli, "Benim sevdam Gölpazarı " dedim ve doğup büyüdüğüm memleketi Gölpazarı'na hizmet için Mart 2019 yerel seçimleri için Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Son Güncelleme: 09.11.2018 18:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle