İLK RESMİ BAŞVURU GELDİ

 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet, aday adaylığı başvurusunu Ankara'ya yaparken, ilk resmi başvuru yapan kişi oldu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:48
985 Okunma
İLK RESMİ BAŞVURU GELDİ

 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet, aday adaylığı başvurusunu Ankara'ya yaparken, ilk resmi başvuru yapan kişi oldu. 

 Ankara'dan yaptığı aday adaylığı başvurusu sonrası Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci'ye açıklama yapan Karaahmet, hak hukuk adalet için CHP'den aday adayı olduğunu belirterek, "6 Mayıs günü Ankara’ya gittim. Milletvekilliği aday adaylı konusunda bir karar verdim. Bu dönemde aday adayı olmak üzere girişimde bulunduk. Tabi partinin geleneğidir bu girişimde bulunmadan önce CHP Bilecik İl Başkanımız Metin Yaşar beyi telefonla görüşerek onun icazetini ve dileklerini aldım ve aday adaylığı başvurum için bilgilendirdim. Ardından tüm ilçe başkanlarımızı ve son olarak TBMM Başkanvekili olan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün beyi aradım ve onu da bilgilendirdim.

 

Ben aday olacağım, aday adaylık başvurusunda bulunacağım sizin düşüncelerinizi almak istiyorum iyi dileklerinizi almak istiyorum dedim. Sonra da adaylık başvurusu için girişlimde bulunduk. Evraklarımı düzenleyip CHP Genel Merkezine verdim. Orada Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun beyle bir görüşme yaptım. Tabi aday adaylığına ilişkin süre çok kısa olduğu için bu iş çok aceleye geldi. Önümüzdeki günlerde parti binamızda bütün partililerimizi toplayıp geniş kapsamlı bir basın açıklaması yapacağım. Bugünkü toplantıya katılamadım duruşmam olduğu ve işlerimin yoğunluğundan. Bugünkü toplantıya katılamadım. Önümüzdeki hafta içinde geniş kapsamlı bir basın toplantısıyla ben neye aday oluyorum, ne için aday oluyorum konusunda bir kamuoyunda bir açıklamada bulunacağım" dedi.

Son Güncelleme: 07.05.2018 14:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle