İLK İŞİ BAKIN NE OLDU!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanlığına ikinci kes seçilen Murat Önal mazbatasını aldı. Mazbatasını alan başkan ve il yönetimi Azerbaycan büyükelçiliğine mektup yazarak, Karabağ'da cephede on saflarda gönüllü asker olarak savaşmaya hazır olduklarını beyan ettiler.

13 Ekim 2020 Salı 16:06
613 Okunma
İLK İŞİ BAKIN NE OLDU!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanlığına ikinci kes seçilen Murat Önal mazbatasını aldı. Mazbatasını alan başkan ve il yönetimi Azerbaycan büyükelçiliğine mektup yazarak, Karabağ'da cephede on saflarda gönüllü asker  olarak savaşmaya hazır olduklarını beyan ettiler.  


  Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik 2. Olağan Kongresi gerçekleştirilirken, seçime tek liste halinde mevcut başkan Murat Önal güven tazelemişti. Önal, Bilecik İl Seçim Kurulundan mazbatalarını teslim aldı. Bilecik'e, Türkiye'ye hizmet etmek için ya Allah bismillah diyerek mazbatasını aldığını anlatan Önal, "Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu şöyle demişti.

'Haksız kalabalıklara sultan olmaktansa haklı davamda yalnız kalmayı tercih ederim',  Biz Alperenler olarak şehit liderimizin düsturundan asla ayrılmayacağız, hak yolunda Haklı davamız da gerekirse tek başımıza yürüyeceğiz. Asla mazlumun karşısında  zalimin yanında olmayacağız. İl yönetimimiz olarak Merhum liderimiz 'Firavuna karşı çıkmak yetmez, Musa'nın yanında olmak gerekir', sözünden yola çıkarak Azerbaycan'da ki kardeşlerimize Karabağ'da ki savaşlarında yanlarında olduğumuzu ve her daim onlarla birlikte olacağımızı beyan ediyoruz. Ayrıca dava arkadaşlarımızın tamamının imzası bulunan  Karabağ'da cephede on saflarda gönüllü asker  olarak savaşmaya hazır olduğumuzu beyan eden mektubu bugün itibari ile Azerbaycan büyükelçiliğine ulaştırılmak üzere göndermiş bulunmaktayız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle