İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Faruk Girgin oldu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Eylül 2021 Perşembe 11:25
628 Okunma
İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
banner15

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Faruk Girgin oldu.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanlığı 2'inci olağan kongresinde seçime tek liste halinde giren Faruk Girgin, yeni başkan oldu.

Osmaneli'nde bir düğün salonunda düzenlenen kongreye partinin MKYK üyesi Miktad Ertem, Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Bilecik İl sorumlusu Adnan Vatansever, Genel Merkez STK komisyon üyesi Fatih Yavaş, Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

"Zafer yakındır ve zafer inananlarındır elhamdülillah"

Kongre öncesi bir konuşma yapan Faruk Girgin, " Başta Kudüs olmak üzere Doğu Türkistan ve tüm İslam coğrafyası Avrupa emperyalizminin, Çin Budizm'inin, İsrail ve Amerikan siyonizminin zulmü altındadır. Maalesef ki bizler İslam sancağını 1000 yıl en ön saflarda taşıyan ecdadın torunları olarak, din kardeşlerimize yapılan bu zulme yıllardır sessiz ve seyirci kalmaktayız. Ama bundan sonra sessiz kalma devri bitmiştir. Su görünmüş teyemmüm bozulmuştur. Milli Görüşün ikinci kırk yıl şahlanışı ve Yeniden Refah Partisi ile liderimiz Dr. Fatih Erbakan ile siyonizm mikrobunun yok edilme zamanı gelmiştir. Tüm gayemiz ve gayretlerimiz bu yüzdendir.

Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisinin Liderimiz Fatih Erbakan beyin ve bizlerin davası meclise girip koltuk kapmak değildir. Yeniden Refah Partisinin davası Kudüs ün özgürlüğü için, Doğu Türkistan ın kurtuluşu için, mazlumların refahı için, tüm Müslümanlaşın birliği için, Resulü Ekrem Efendimizin şefaati için ve Allah-ü Teala'nın rızası için cihat etmektir. Yeniden Refah Partisi iktidarı ile genel başkanımız mücahit Dr. Fatih Erbakan beyin önderliğinde önce adil bir düzen yeniden büyük Türkiye ve nihayetinde İslam Birliği kurulacaktır inşallah. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır elhamdülillah" dedi.

Öte yandan Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe yönetim kurulu, Adnan Yavaş, Hasan Balcı, Mevlüt Yılmaz, Ferdi Yavuz, Davut Mazlum, Halil Talih, Batuhan Ödül, Emrah Aslan, Oğuz Dinler, Osman Akçay, Sedat Çınar, Tuğba Girgin, Rasim Yavuz, Abdullah Kıral, Yüksel Yavuz, Emircan Yurt, Samet Yavaş Akın Mutay, İhsan Özgür, Fatih Çakmak, Mevlüt Şahin şeklinde oluştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle