İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI SALDIRIYI KINADI

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda 34 askerin şehit olduğunu belirterek, "Ezelden beridir hür yaşamış bu yüce Türk milleti son ferdine kadar canıyla, kanıyla ve bütün varlığıyla yaşadığımız, vatanımız dediğimiz topraklara sahip çıkacaktır" dedi.

03 Mart 2020 Salı 11:53
567 Okunma
İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI SALDIRIYI KINADI
banner15

Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda 34 askerin şehit olduğunu belirterek, "Ezelden beridir hür yaşamış bu yüce  Türk milleti son ferdine kadar  canıyla, kanıyla ve bütün varlığıyla yaşadığımız, vatanımız dediğimiz topraklara sahip çıkacaktır" dedi.  


  Bilecik İl Genel Meclisi Mart ayı 1'inci birleşimi öncesi Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan askerler için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı okundu.

Ardından il genel meclis üyeleri adına bir açıklama yapan Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, "Mübarek Regaip Kandili gecesinde bu şanlı vatanı savunmak için göreve giden Mehmetçiğimiz İdlip’te şehit düştü.

Başta şehidimizin aileleri olmak üzere yüce Türk milletinin başı sağ olsun. Gazilerimize acil şifalar dileriz. Dualarımız ülkemizi terör belasından korumak ve milletimize bir zeval gelmesini engellemek için canları pahasına Suriye’de görev yapan askerlerimizle birlikte.

Rabbim bir daha böyle acı veren olayları ülkemize yaşatmasın. Askerimizi ve ordumuzu bu haklı mücadelede muzaffer eylesin. Bu alçakça saldırı ile bu cennet vatanımızın sınırlarını ve bekamızı tehdit eden hain oyunlara seyirci kalınamaz. Devletimizin ve milletimizin bütün fertleri ile birlikte ve beraberlik içinde şehit olan askerlerimizin kanı yerde bırakılmayacaktır. Ezelden beridir hür yaşamış bu yüce  Türk milleti son ferdine kadar  canıyla, kanıyla ve bütün varlığıyla yaşadığımız, vatanımız dediğimiz topraklara sahip çıkacaktır.Bilecik İl genel Meclisi olarak bu menfur saldırıyı kınıyoruz. Büyük Türk ordumuzun yanındayız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle