HASTANENİN AÇILIŞ TARİHİNİ VERDİ !

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Her şeyin en güzeli, en iyisi ve toplumumuzun en faydalı olanları AK Parti sayesinde gerçekleşti” dedi.

28 Aralık 2019 Cumartesi 12:15
2373 Okunma
HASTANENİN AÇILIŞ TARİHİNİ VERDİ !

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Her şeyin en güzeli, en iyisi ve toplumumuzun en faydalı olanları AK Parti sayesinde gerçekleşti” dedi.

“14 Ağustos 2001 tarihinde erdemliler hareketi olarak bir yapı oluştu”

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafında gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise, 14 Ağustos 2001 tarihinde erdemliler hareketi olarak bir yapı oluştuğunu ifade ederek, “ Oluşan bu hareket ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katkısıyla da her şeyin en güzeli, en iyisi ve toplumumuzun en faydalı olanları gerçekleşti. AK Parti’nin yaptıkları eğitimde ulaşımda sağlıkta ve ekonomideki birçok değişiklikler bugün bizleri daha güçlü bir şekilde ve geleceğe ümitle bakmamızı sağlayan çok önemli unsurlar.

Bu ülkede enflasyonların bir akşamda bir anayasa kitapçığın atılmasıyla, yüzde 300 olduğu ve faizlerin en üst noktalara çıkartıldığı, memleketin genelinin yüzde yüzünün faiz lobilerine peşkeş çekildiği günleri burada yaşadık ama dünyanın dört biryanında mücadele eden bir lider ve millet olarak hem içimizde hem de dışımızdaki birçok hainle karşıt fikirle, bu medeniyet yolculuğumuzu engellemek isteyen insanlarla mücadelemizde adeta bazı noktalarda savaş içerisinde olmamıza rağmen ekonomimizdeki küçük daralmaları sanki Türkiye bitmiş, büyük bir beceriksizlik var, her şey perişan olmuş gibi lanse edenlere bu havayı estirmek isteyenlere kesinlikle fırsat vermeyeceğiz” dedi.

“Milletimizin hak ettiği hizmetleri veriyoruz”

Yağcı konuşmasının devamında milletin hayallerini gerçekleştirmeye ve hak ettikleri hizmetleri vermeye devam ettiklerini de değinerek, “Bizler bu milletin hayaliyiz ve hayallerini gerçekleştirmeye geldik ve her gün her yaptığımızda bu aziz ve necip milletin hak etmiş oldukları hizmetleri veriyoruz ve hayallerini de gerçekleştiriyoruz. Bugün hayalimiz olan birçok şeye kavuştuk. Önceden bir aileye bir otomobil almak ailenin tümü için lükstü ve emekli olursa bir ev sahibi olurum şehir merkezinde diyordu ama çok şükür devletimizin yaptığı girişim ve sağladığı imkanlarla artık gençlerimiz emeklilikte değil evlenirken ev sahibi oluyorlar ve kendi mutlu yuvalarını kuruyorlar. Artık her aileye neredeyse her şahsa bir otomobil alır seviyeye geldik. Bizler millet olarak kenetlenmeliyiz, olumsuz algılara fırsat vermemeli ve cumhurbaşkanımızın yürüdüğü yolda bu zamana kadar olduğu gibi dimdik el ele gönül gönüle yanında durmaya devam etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.

“Önümüzdeki Nisan ayında hastanemizi hizmete açacağız”

Yağcı son olarak Bilecik- Yenişehir yolunu bitireceklerini ve önümüzdeki Nisan ayında Bilecik Devlet Hastanesini de hizmete açacaklarını belirterek, “Bu yolun bitmesinin bir türlü nasip olmadı. Bunda hiç kimsenin kusuru ve suçu yok ama bazı işlerde talihsizlik ve şanssızlıklar oluyor. Biz Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, bakanımızın destekleriyle olmayan, olumsuzluğa giden hatta kangren haline gelen yolu yeniden harekete geçirdik ve inşallah ihalesini yaptık bu defa bu yol Allah’ın izniyle sizlerin duasıyla, Cumhurbaşkanımız ve bakanımızın bizlere destekleriyle bu yolu bu defa yapacağız ve bitireceğiz. Şehrimiz adına çok önemli olan devlet hastanemiz inşallah son aşamaya geldi. Hava şartları sebebiyle hedefimiz bu sene sonunda bitirmekti ama yerleştirmesi, kış şartları bizi aksatacak ama önümüzdeki Nisan ayları içerisinde Bilecik Devlet Hastanesi hizmete açılacak. Bu noktadaki en büyük şansımız önceki dönem milletvekili kardeşimiz Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’dir.

Bozüyük Devlet hastanemizin de çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yine Bozüyük’teki lojistik merkezimiz gerçekten bölge halkına son derece önemli olan bu çalışmayı da hep birlikte takip ediyoruz ve Osmaneli hızlı tren hattıyla birlikte bu demir yolu üzerindeki bu çalışmaları da hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde takip edip bu seçim dönemi içerisinde inşallah bunları bitireceğiz. Yapılmayacak hiçbir iş yok, ulaşılmayacak hiçbir başarı yok. Her yere bizler ulaşabiliriz, her işi başarabiliriz. Bilecik olarak bu zamana kadar çok önemli işler yaptık. Bundan sonra da hep birlikte yapabiliriz ama AK Parti ve Bilecikliler olarak sihirli tek bir formülü var sen ben o demeyeceğiz hep birlikte biz olacağız ve bu işleri başaracağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
analizör 2019-12-28 17:07:40

sayın vekilimm hizmet işi gönül işi reklam işi ddegill keza hizmet verdiysenizz milletinn parasıyla verdinizz görev yapanlar hakkıyla maasını aldıı bu millet artık ekonomik krizlee cok geldiii milletin cebinde para yok ondan bahsedin bu sözleri cok duydukk

banner22

resim yükleresim yükle