GÖREV YAPTIĞI 3 YIL SÜRECİNDE 3 GENEL BAŞKAN, 3 SEÇİM GÖRDÜ

Görevi boyunca 3 genel başkan gören ve 3 seçim atlatan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, 10 Şubat günü yapılacak 5'inci Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde görevi devrediyor. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Şubat 2018 Salı 14:08
749 Okunma
GÖREV YAPTIĞI 3 YIL SÜRECİNDE 3 GENEL BAŞKAN, 3 SEÇİM GÖRDÜ

  Görevi boyunca 3 genel başkan gören ve 3 seçim atlatan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, 10 Şubat günü yapılacak 5'inci Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde görevi devrediyor. 

  7 Şubat 2015 günün Bilecik'te düzenlenen AK Parti 4'inci Olağan İl Gençlik Kolları Kongresiyle göreve gelen AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, yaş haddinden dolayı görevi Onur Şeker'e devredecek. Göreve başladığında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan'ın Ahmet Davutoğlu ile 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini başarıyla atlattığını anlatan Yılmaz, bu süre zarfında gençlik kollarında başarılı projeleri hayata geçirdikleri söyledi.

 Ardından Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Bu süre zarfında da gençlik faaliyetlerini sürdürmeye devam ettik. 16 Nisan'da yapılan Referandumda ev ev kapı,kapı dolaşarak gençlerin oylarına talip olduk ve yeni Anayasayı anlattık. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar AK Parti Genel Başkanlığı göreve gelmesiyle birlikte 3 senelik görev süreci boyunca 3 ayrı genel başkanla çalışmış oldum. Bu süre zarfından birbirinden başarılı 3 seçim atlattık. Bu seçimlerde gençlik kolları olarak başarılı işlere imza attı.

 Ak Parti Bilecik İl Teşkilatında herkesin sevgisini kazanarak taraflı tarafsız herkesin saygısını kazandık. Basın ziyaretleri, ev ziyaretleri ve birçok etkinliğe imza atmamızın ardından 20 Ocak 2018 günü Başbakanımız Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapılan AK Parti 6. Olağan Bilecik İl Kongresinde ana kademeye seçildik. Ben göreve geldiğimde il başkanımız Avukat Kadir Bayrak idi. Şimdi il başkanımız olan Fikret Karabıyık ile görev süresince başarılı, uyumlu bir şekilde çalışmalara devam ettik. Şimdi yaş haddinden dolayı 10 Şubat günü yapılacak 5'inci Olağan İl Gençlik Kolları Kongresinde görevi Onur Şeker kardeşimize devredeceğim. Biz il yönetiminde görevimize devam ederken, Onu Şeker kardeşimize de destek olmayı unutmayacağız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle