"GEÇMİŞTE YAŞANANLARDAN HİÇ Mİ DERS ALINMAMIŞTIR"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan’a yıllar sonra telefon hakkı elde etmesine tepki göstererek “Çözüm süreci başta olmak üzere geçmişte yaşananlardan hiç mi ders alınmamıştır” açıklamasında bulundu

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
30 Nisan 2020 Perşembe 14:42
575 Okunma
"GEÇMİŞTE YAŞANANLARDAN HİÇ Mİ DERS ALINMAMIŞTIR"
banner15

 Büyük Birlik Partisi (BBP) Bilecik İl Başkanı Murat Önal, terör örgütü PKK’nın İmralı’da tutuklu bulunan elebaşı Abdullah Öcalan’a yıllar sonra telefon hakkı elde etmesine tepki göstererek “Çözüm süreci başta olmak üzere geçmişte yaşananlardan hiç mi ders alınmamıştır” açıklamasında bulundu.

Konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada Önal “Öcalan’a 21 yıl sonra ailesiyle telefonla görüşme izni haberi düştü gündeme. Şimdi soruyoruz, bundan ne murat edilmektedir. Yerel seçim öncesi olduğu gibi Öcalan ailesine bir güç ve meşruiyet alanı mı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Çözüm süreci başta olmak üzere geçmişte yaşananlardan hiç mi ders alınmamıştır. Adaletin kılıcı olan hakimlerimizce 20 yıl önce kalemi kırılan cani, bebek katili Öcalan önce yağlı urgandan kurtarıldı. Şimdi de normal hayata mı döndürülmeye çalışılıyor. Alıştıra alıştıra, kurbağa haşlamasına mı? tabi tutulacak bu millet. Cümle alem bilsin ki, bu necip Türk milleti bunu kabul etmez. Eğer ortada bir hesap varsa, herkes hesabını buna göre yapsın” ifadelerini kullandı.

“Askerlerimiz aynı kıbleye secde ettiğimiz kardeşlerimizi korumak için görev yapıyorlar”

Sokağa çıkmanın risk taşıdığı Covid-19 salgını sürecinde güvenlik güçlerine teşekkürlerini ileten BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal, “Pandemiyle, onun sebep olduğu, sosyal ve ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere olağanüstü şartlarla mücadele ederken, onlarca yıldır süregelen meselelerimizin yükünü de taşımaya devam ediyoruz. Milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik terör saldırıları devam ediyor, şehitler veriyoruz. Yurdun her karış toprağında milletimizin güvenliğini sağlarlarken, Suriye ve Irak’ta, yani devlet otoritesinin olmadığı topraklarda çöreklenmiş terör örgütlerine karşı hem sınırlarımızı hem de aynı dili konuştuğumuz, aynı kıbleye secde ettiğimiz kardeşlerimizi korumak için, askerlerimiz görev yapıyorlar” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle