"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADA ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Necati Karagöz, AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Aralık 2021 Cumartesi 12:20
262 Okunma
"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADA ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü Necati Karagöz, AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.


AK Parti Bilecik İl Yönetim Kurulu toplantısı, İl Başkanı Serkan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Koordinatörü Necati Karagöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı, İl Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, ve parti yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katıldı.


AK Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Yıldırım,"Hep birlikte, ülkemizin kazanımlarına sahip çıkarak gençlerimizin, kadın, erkek herkesin yüreğine AK Parti sevdasını ilmek ilmek nakşederek, gece gündüz demeden, yorulmadan gönüller kazanarak çalışmaya devam edeceğiz. AK Partinin başarısının arkasında milletine olan güvenin ve Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olması yatmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle