FİKRET AKTAŞ BAŞVURU YAPTI

 Bilecik'in tanınmış esnaflarında Fikret Aktaş 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'a yaptı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Kasım 2018 Cumartesi 17:00
1154 Okunma
FİKRET AKTAŞ BAŞVURU YAPTI

 Bilecik'in tanınmış esnaflarında Fikret Aktaş 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'a yaptı.

 AK Parti Bilecik İl Başkanlığı toplantı salonunda kalabalık bir destekçi ve partili grubuyla gelen Fikret Aktaş, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'a yaptı. Başvuru öncesi konuşan İl Başkanı Fikret Karabıyık, 14 Ağustos 2001’de çıkılan kutlu yolculuğa 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile taçlandırmak ve daha güçlü bir şekilde devam etmek istediklerin söyledi. Karabıyık, belediye seçimleri ile alakalı belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin 5-12 Kasım 2018, belediye ve il genel meclisi aday adaylığı sürecinin ise 5 Kasım 3 Aralık tarihleri arasında olacağını hatırlattı.

"Belediye Başkanı olabilmek için "Her Birinizin Desteğine İhtiyacım Var"

 Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Fikret Aktaş ise, doğduğu değil doyduğu, burada yaşamaktan çok mutlu olduğu, doğasını sevdiği, havasını kokladığı, yaşamımı şekillendirdiği, çocuklarımı büyüttüğü, değişik alanlarda hizmet verdiği, dostluğu huzuru bulduğu Bilecik’te hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adaylığımı açıklamaktan gurur duyduğunu söyledi.  Bugün, onurlandırdığınız bu salonda, hayatının en önemli kararlarından birini paylaşmak üzere huzurunda olduğunu ifade eden Ak taş sözlerine şöyle devam etti;

"Hepimiz biliyoruz ki Bilecik, ülkemizi bir marka şehridir. Kuruluş ve kurtuluşun beşiği olarak da bu topraklardan bir medeniyetin doğduğu malumlarınızdır. Öncelikle bugüne kadar Bilecik’te hizmet etmiş tüm Belediye Başkanlarımız başta olmak üzere, özellikle son dönemine damga vurmuş olan değerli eski Belediye Başkanı, yeni milletvekilimiz Selim Yağcıya huzurlarınız da hizmet ve emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim. Belediye Başkanı olmam için bana destek veren, fikirlerini paylaşan ve desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Değerli dostlar, Başkan aday adayı olarak artık belli kazanımları elde etmiş olmanın ve iş hayatında geldiğim noktada elde ettiğim başarıları sizlere hizmet verme ve manevi kazanım elde etme düşüncesi ile böyle bir kararı almış bulunmaktayım.

 Hz. Ömer’in şu vezi sözleri Başkan seçilmem durumunda yönetim şeklime mihmandarlık edecektir; 'Adalet olmadıkça yönetimin faydası olmaz, edep olmadıkça asaletin faydası olmaz, cömertlik olmadıkça zenginliğin faydası olmaz, güven olmadıkça sevincin faydası olmaz, kanaat olmadıkça fakirliğin faydası olmaz, tevazu olmadıkça yükselmenin faydası olmaz'. Hepimizin bildiği bir Hz. Ömer hikayesi de günümüzde bulunan insanlarımıza yardım etmede büyük bir örnektir.  

 Ben de Bilecik Belediye Başkanı aday adayı olara, huzurunuza geldiğim bugün, önce Belediye Başkan adayı, sonra da Belediye Başkanı olabilmek için her birinizin desteğine ihtiyacım olduğunu, her dönemde, her birinizin nasıl özveri ile çalıştığını biliyorum. Geçen seçim döneminde, çoğu benim yaş gurubumda olan ve büyüklerimin de olduğu partililerimin nasıl içten bir şekilde mahalle çalışmalarını yaptıklarını duygularımla hatırlıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle konuşmama son verirken hepinize şükranlarımı sunuyor, sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
.................... 2018-11-10 18:46:05

eyyy güzel memleketim kimlere kaldın

Avatar
ŞENAY KASAP 2018-11-11 09:18:40

İLİMİZDE YAPILAN İMAR SORUNU OLAN BİNALARI YAPAN ŞAHIS ADAY OLMUŞ ..HAYIRLI OLSUN DA SEÇİLMEDEN ÖNCE KURNAZLIK YAP SONRASI MALUM OLUR

Avatar
sedat koçoğlu 2018-11-12 13:50:31

her platformda çıta yerlerde sürünüyor şehrimizde.bunlar daha iyi günler .o salonda oturanlar bu gerçekleri ne zaman görecekler veya herşey bitmeden görebilecekler mi çok acı çokkk

Avatar
ismet 2018-11-13 10:46:51

Tunga iyi gaz vermiş belli boyacı Fikret kendide inanmış belediye başkanlığına

banner22

resim yükleresim yükle