ESNAFIN SORUNLARI DİNLEDİ

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin ve beraberindekiler esnaf ziyaretleri için sahaya indi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Mayıs 2021 Pazartesi 13:13
526 Okunma
ESNAFIN SORUNLARI DİNLEDİ

İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin ve beraberindekiler esnaf ziyaretleri için sahaya indi.

 Pandemi sürecinde küçük esnafların yaşadığı maddi anlamdaki sorun sebebiyle,  İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin ve beraberindekiler esnaf gezisi düzenleyerek esnafların sorunlarını dinledi.

Bilecik merkezde esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve isteklerini dinleyen İYİ Partililer, vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyareti sonrası Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Gölcan ile Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Baş'ı ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İl Başkanı Halil Şahin, “Küçük esnafımızı ziyaret ediyoruz. Küçük esnafımız çok zor durumda. Zaten esnaf zor durumdaydı, Pandemi tuzu biberi oldu. Ziyaretlerimize devam edeceğiz. Esnafımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Çözümler bulmaya çalışacağız. İnşallah gelecek İYİ olacak" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle