ESKİ SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANI BAHATTİN ŞEKER, AK PARTİ SAFLARINDA

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik’i ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın sürekli yanlarında bulunması, vatandaşlar arasında ‘Şeker Ak Parti’ye mi geçiyor?’ sorularını sebep oldu.

21 Ekim 2015 Çarşamba 10:42
2458 Okunma
ESKİ SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANI BAHATTİN ŞEKER, AK PARTİ SAFLARINDA
banner15

  Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik’i ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın sürekli yanlarında bulunması, vatandaşlar arasında  ‘Şeker Ak Parti’ye mi geçiyor?’ sorularını sebep oldu. 

 

 

  Refah Partisi ve Doğru Yol Partisi (DYP) koalisyonunun oluşturduğu 54. Dönem Hükumetinde DYP’den Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve bir önceki dönem MHP Milletvekili Bahattin Şeker, Pazartesi günü Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan katıldığı Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi açılışında bulundu.

 

 

 Dün de Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Pazaryeri'nde açtığı Pazaryeri Belediyesi Spor Kompleksi öncesi protokolde yer alan Bahattin Şeker’den övgü dolu sözlerle bahsetmesi ve her birlikte Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştirmeleri gözlerden kaçmadı. Yapılan iki programlara katılan Şeker, vatandaşlar arasında ‘Şeker Ak Parti’ye mi geçiyor?’ sorularını yaşandı.

 

 

  “DAVET EDİLDİĞİM HER YERE KATILMAYA ÇALIŞIYORUM”

 

 

  Pazaryeri'ndeki program sonrası basın mensupların “Ak Parti’den davet mi var?” soruna karşılık, Şeker, “Böyle bir şey olması söz konusu değil. Davet edildiğim her yere katılmaya çalışıyorum. Bozüyük ve Pazaryeri programlarına davet ettiler. Yapılan güzel şeyleri takdir etmek lazım” dedi.

 

Son Güncelleme: 21.10.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle