ERZURUMLULAR DERNEĞİ SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği gecede birçok siyasi parti temsilcisi ve başkan adayları bir araya geldi. Dernek Başkanı Akyüz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Bilecik'te siyasetin seçimlere 2-3 ay kala yapıldığını, seçim bittiğinde ise geriye kalan dönemde siyasetin noktalandığını ve Bilecik'in gelişimine katkıda bulunmak için birlik ve beraberlik içinde çalışıldığını belirtti.

22 Ocak 2014 Çarşamba 15:32
1588 Okunma
ERZURUMLULAR DERNEĞİ SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Etkinliğin temel amacının, bütün siyasi parti temsilcileriyle birlik ve beraberlik ortamında fikir alışverişinde bulunmak olduğunu vurgulayan Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz ise şöyle konuştu:

Bizim buradaki etkinliğimizin temel amacı, kardeşliği, birliği, beraberliği sürdürmek. Hepimiz, Bilecik'te yaşıyoruz. Bilecik'in toprağında, taşında hepimizin emeği var. Bilecik, Türkiye hepimizin vatanı. Hepsini bir araya getirip, milletimize, ülkemize, birlikte neler yapabileceğimizi, bir arada olabileceğimizi, birlikte olduğumuzda, fikirlerimizi, görüşlerimizi, düşüncelerimizi daha ileriye taşıyıp, daha iyi işler yapabileceğimizi gösterdik.''

Başkan Yağcı, gecede yaptığı konuşmada, toplantıda tüm siyasi parti temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Davamız, şehrimizi, ülkemizi, gelecek yüzyıla emin adımlarla götürebilme, taşıyabilme davasıdır. Ve bunu da başaracağımız en önemli materyal birliğimiz, beraberliğimiz kardeşliğimizdir.

Şu anda yapmış olduğumuz mücadelede, bu şehrin insanını daha iyi noktalara nasıl götürebiliriz, daha müreffeh noktalara hangi yolla götürebiliriz, bunun mücadelesini, tatlı rekabetini yapıyoruz. Onun için bu güzel bir yarış, kutlu bir yarış, memlekete hizmet etme yarışıdır. İlimize, ülkemize en güzel hizmetleri, samimi şekilde kim yapmayı arzu ediyorsa, kim yapacaksa onlara nasip olsun diyorum. Hiç ayrım gözetmeden, Eğer, arkadaşlarımızın içerisindeki, uhdesi, ufku, arzusu, heyecanı, samimiyeti bizden fazlaysa ve şehri taş taş üstüne koyarak daha iyi yerlere götürecekse, şehir kazanacaksa, insanlarımız kazanacaksa Allahü Teala onlara nasip etsin diyorum dedi.

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Lütfi Akyüz'e teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, önümüzdeki süreç içinde çocuklara ve gençlere yönelik çok özel ve büyük projeler kapsamında, terapi merkezleri, spor tesisleri, bilim, deney ve sanat merkezleri kurulacağını sözlerine ekledi.

MEHMET TURGUT'UN KONUŞMASI: Bizi çok memnun ettiniz, bütün siyasi partilerin böyle bir dostluk kardeşlik havası çizmesini Bilecik'te kardeşlik ortamının var olduğunu göstermek açısından böyle bir geceyi düzünlediğiniz için teşekkür ederim. Bu arada benim söylemek istediğim ayrı bir konu var, bildiğiniz gibi cuma günü Bilecik'te hazim bir olay yaşandı. 16 yaşında genç bir kardeşimiz madde kullanımı sebebi ile hayatını kaybetti. Ben buradan açık bir çağrıda bulunmak istiyorum. Sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilere. Bilecikte uyuşturucu ile mücadele platformu adı altında bir oluşum başlatılıp ailelerin ve gençlerin bilinçlendirilmesi. Her okulda her lisede en az 100 tane madde bağmlısı genç olduğunu tahmin ediyorum. Gençlik hareketin içerisinde biri olaraktan bunun tespitini yapmış durumdayız. En acil meselemiz bu kardeşlerimizin kurtuluşudur. Gençlerimizin ifsadı milletimizin iflası demektir. Gençlerimizin bu bataklıktan kurtulmaması bizim sonumuz olur. Bu konuda bütün bilecik olarak birlikte hareket etmeyi çağrıda bulunuyorum. Sizede tekrardan teşekkür ediyorum.

HüSEYİN ŞENSOY'UN KONUŞMASI : öncelikle Erzurumlular derneği Başkanı'na ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Siyaset dediğimiz zaman Bilecik'te seçimlere 3 ay kala siyaset olur. Onun dışında seçimler bittiğinde ise Bilecik'te noktalanır. Herkez aynı şekilde birlik ve beraberlik içerisinde Bilecik için çalışmalarına katkı sağlama ile ilgili elinden geleni yapmaya çalışırlar. önemli olan burda istişarelere açık olmak insanların gelen taleplerini gelen bilgileri organize ederek olumlu sonuçlara ulaştırmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sonuçta Bilecik'te yaşıyoruz, herkesin Bilecik'te yapılandan hakkı vardır. Bilecik'ten de her türlü hizmettende yararlanma hakkı vardır. Bizi bir araya getirdiğiniz için teşekkür ediyorum.

 

SUNGUR TURAN'IN KONUŞMASI :Bizim zamanımızda uyuşturucu kullanımı hiç yoktu. Son yıllarda özellikle artmaya başladı ve gerçekten son 5 yıl içerisinde benim kişisel oranlarım, bundan 4-5 ay önce toplamda %48 oranda artıyor. Her sene %48 artıyor. Demekki bir şeyler siyasette yanlış yapılıyor. Bunu hepimiz oturup tarafsız gözle konuşmamız gerekiyor.

Dernek binasında gerçekleştirilen geceye, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, CHP Bilecik İl Başkanı Av. çağatay Karaahmet, CHP Bilecik Belediye Başkan adayı Dr. Sungur Turan, MHP Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP Bilecik Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Saadet Partisi (SP) İl Başkanı İbrahim Meral, SP Bilecik Belediye Başkan adayı Mehmet Turgut, Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. İlhan Duran, Doç Dr. Mehmet Kurban, Orman İşletmesi İl Müdürü Ayhan Ayatay, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

 

Son Güncelleme: 22.01.2014 15:32
Anahtar Kelimeler:
Siyasiler Birarada
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle