DEVA PARTİSİ İL BAŞKANINDAN ZİYARET

  DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Emre, Söğüt İlçe Başkanı Beyhan Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet  ziyaret gerçekleştirdi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Kasım 2020 Salı 12:36
630 Okunma
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANINDAN ZİYARET

  DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Emre, Söğüt İlçe Başkanı Beyhan Özdemir ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet  ofisimize ziyaret gerçekleştirdi.

DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Emre; DEVA Partisi’nin Bilecik’teki çalışmaları hakkında bilgiler verirken, DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ın 9 Kasım’daki Bilecik programının belli olduğu öğrenildi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde 9 Kasım Pazartesisaat 14:00'da gerçekleşecek olan DEVA Partisi İl Başkanlığı 1. Olağan Kongre katılacak olan Genel Başkan Ali Babacan ilk olarak saat 11.00’de Bozüyük’te olacağı, saat 12.00’de Şeyh Edebali Türbesine ziyaret gerçekleştireceği öğrenildi. İl kongresi ardından 16.30’da Söğüt Ertuğrulgazi Türbesi’ne ziyaret edecek olan enel Başkan Ali Babacan, sonrası Söğüt’te esnaflar ile bir araya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle