CHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İSTİFASINI SUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, parti üyeliğinden istifasını noter aracılığı ile gönderdi.

21 Kasım 2016 Pazartesi 05:54
3399 Okunma
CHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İSTİFASINI SUNDU

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, parti üyeliğinden istifasını noter aracılığı ile gönderdi.  

 

 

  CHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden partisinin son günlerdeki tutumuna tepki göstererek, “CHP Atatürk çizgisinden çıkmış ya da çıkarılmıştır” demişti. Bu sabah Bilecik Noterliğine giden Yeşil, “CHP üyeliğimden gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten (20 Kasım 2016) itibaren istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir, gereğin yapılmasını dilerim” yazılı dilekçesini noter huzurunda partisine gönderdi.

 

 

  “Şahsımca gördüğüm sakıncalar nedeni ile bugün itibari istifa etmiş bulunuyorum”

 

  Ardından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Yeşil, “Bilecik' te yaşamak hem çok zor, hem de çok keyifli. Küçük bir il olmamız nedeni ile herkesin kesiştiği bir nokta elbet oluyor. Dolayısı ile yaşam hayatım boyunca hiç kimseyi, dili, dini, mezhebi ve siyasi tavrı nedeni ile eleştirmedim saygı duydum. Aynı saygıyı ben de sizlerden şahsım adına göstermenizi rica ediyorum. Mensubu olduğum CHP şahsımca gördüğüm sakıncalar nedeni ile bu gün itibari istifa etmiş bulunuyorum.

 

 

 İstifa dilekçem ilgili makama bu sabah gönderilmiştir. Bu süre zarfında çalışmış olduğum tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kimse ile şahsi bir sorunum olmadı, olamaz. Yine destek veren tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, saygı çerçevesinde eleştirenlere de saygı duyuyorum. Bundan sonraki yakın süreçte siyasi bir planım ve tasarrufum olmamıştır. Siz değerli dostlarımın bilgilerine sunarım” ifadelerine yer verdi.

 

  “Bizleri partimize bağlayan ulu önderimiz Atatürk’tür”

 

  Yeşil geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden partisinin eleştirerek şu paylaşımı yapmıştı:

  “CHP Atatürk’ün ilke, inkılap ve fikirleri ile çağdaş medeniyet yolunda ilerlemesi için kurulmuştur. Bizleri partimize bağlayan ulu önderimiz Atatürk’ tür. Lakin günümüzdeki CHP tamamen Atatürk çizgisinden çıkmış ya da çıkarılmıştır. Bugün ülkemizin en büyük sorunu olan PKK terör örgütü bağlantılı Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile aynı safta yer alması, destek çıkması, benim için kabul edilemez bir durumdur.”

 Öte yandan geçtiğimiz sene CHP Bilecik Belediyesi Meclis üyesi Ali Çakır’da partisinden istifa ederek, meclis üyeliğini Bağımsız olarak devam ettiriyor.

Son Güncelleme: 21.11.2016 05:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle