CHP’DE İŞLER KARIŞIK

1 Kasım seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı CHP'de Ankara'daki olağanüstü toplantıya Bilecik, Kırklareli, Yalova ve Edirne il başkanları toplantıya katılmadı.

12 Kasım 2015 Perşembe 14:16
1585 Okunma
CHP’DE İŞLER KARIŞIK
banner15

  1 Kasım seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı CHP'de Ankara'daki olağanüstü toplantıya Bilecik, Kırklareli, Yalova ve Edirne il başkanları toplantıya katılmadı.

 

 

CHP'li il başkanları Ankara Otel'de bir araya geldi.  CHP'li il başkanlarının Ankara’da yaptıkları toplantı 3 saat sürdü. Toplantıya 77 ilin CHP'li il başkanları katılırken, Bilecik, Kırklareli, Yalova ve Edirne il başkanları toplantıya katılmadı.

 

4 İL ARASINDA BİLECİK’TE VAR

 

 CHP'nin mevcut 77 İl Başkanı Ankara'da olağanüstü toplandı. Toplantının ardından 77 il başkanının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren ve olağan kurultay takviminin işletilmesini talep eden bir bildiri yayımlayacakları öğrenildi.1 Kasım seçimlerinin ardından 39'u eski, 3'ü mevcut il başkanının bir bildiriyle 'Olağanüstü Kurultay' talebinde bulunması, mevcut il başkanlarını harekete geçirdi. 77 İl Başkanı Ankara'da bir araya gelerek, seçimden sonra yaşananları ve 'olağanüstü kurultay' taleplerini masaya yatırdı. Toplantının ardından mevcut il başkanlarının bir bildiri yayınlayacağı öğrenildi.

  Telefonla görüşlerini aldığımız CHP Bilecik İl Başkanı Şinasi Çetinkaya, bir sonraki dönem il başkanlığı görevini bırakacağını belirterek,  tarafsızlığını göstermek için bu toplantıya katılmadığını söyledi.

 

Son Güncelleme: 12.11.2015 14:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle