CHP'DE HANGİ MECLİS ÜYESİNİN İHRAÇ EDİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci'nin partiden ihraç edileceği iddaları gündeme bomba gibi düştü.

24 Ocak 2015 Cumartesi 05:50
2941 Okunma
CHP'DE HANGİ MECLİS ÜYESİNİN İHRAÇ EDİLECEĞİ İDDİA EDİLDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci'nin partiden ihraç edileceği iddaları gündeme bomba gibi düştü.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Vezirhan ve Bayırköy beldelerinde bulunan CHP Belde Başkanlığı binalarındaki bakımsızlık ve eski afişler yüzünden CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’a yüklenen ve her platformda Çalışkan’a meydan okuyan Raşit Sünetci partiden ihraç edileceği iddiaları ortaya atıldı.

 

 

  Çalışkan hakkında çıkan haberler sonrası CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, haberler ile ilgili gazeteler ve haber sitelerinin çıktıları örnek göstererek partiye zarar veriyor gerekçesi ile eski CHP İl Başkanı Çağatay Karaahmet’e bir dosya hazırlayarak, Sünetci’nin partiden ihracını istediği iddia edildi. Eski İl Başkanı Karaahmet ise; dosyanın eksik olduğu gerekçesi ile hazırlanan dosyayı Gültekin Çalışkana geri gönderdiği de gelen duyumlar arasında.

 

 

 Konu hakkında görüşlerini belirten Raşit Sünetci, doğru söyleyenin 9 köyden kovulacağını belirterek, “Ben sonradan olma Cumhuriyet Halk Partili değilim, doğuştan CHP'liyim. Ben bu partiye dünde gelmedim. Ben bu partide Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Gençlik Kolları Başkanlığı, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Başkan Yardımcılığı, İl Saymanlığı, İl Sekreterliği, Ana Kademe Gençlik Kolları Parti Meclis üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği ile her kademe görev aldım. Bu parti şahısların partisi değil, bu parti hepimiz partisi. Bende bu partinin bir ferdi olarak eksiklikleri ve doğruları söyleyeme devam edeceğim. Doğru ve eksiklikleri söylediğim yüzünden partimden ihraç edileceksem hemen ihraç etsinler” dedi.

 

 

Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ise; ihraç kararanın doğru olmadığını sadece uyarı mahiyetinde bir karar istediğini belirtti.

Son Güncelleme: 24.01.2015 05:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle