CHP'NİN ADAYINDAN ZİYARET

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin'den ziyaret.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
19 Aralık 2018 Çarşamba 12:34
645 Okunma
CHP'NİN ADAYINDAN ZİYARET

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin'den ziyaret.

 Bilecik Olay Haber sahibi ve İHA Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Sünetci'yi ofisinde ziyaret eden Şahin, çalışmalarında kolaylık diledi. Basının önemine değinen Şahin, "Ben 3 yıl Şişli Belediye Başkanlığında görev yaptım. Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Bu görevler süresince basın her daim aramı iyi tuttum. Çünkü basın, halkı haberdar etme görevinin yanı sıra, halkı bilgilendirme alanında da önemli bir işlev görmektedir. Toplumların gelişmesinde basının önemi yadsınamaz. Bugün, basının görevi sadece 'haber-alma-verme' görevinin çok üstündedir. Teknolojinin de yaygınlaştığı günümüzde basın aynı zamanda bilgilenme aracıdır. Toplum, basın sayesinde haber alma ihtiyacını gidermektedir. Görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarına Allah kolaylıklar versin" dedi.

Son Güncelleme: 19.12.2018 12:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
METEHAN 2018-12-20 12:17:51

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI ( TEKNİK ) VE İYİ BİR İNŞAAT MÜHENDİSİ VE BU KONUDAKİ AKADEMİSYENLİK SEVİYESİNDEKİ TECRÜBELERİ, GÜZEL BİLECİK İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS OLACAKTIR.
AYRICA BİLECİK'İN KÖKLÜ AİLESİNİN BİR ÜYESİ OLMASI, YANİ BİLECİK'İN EVLADI OLARAK, ŞEHRİ SAHİPLENECEKTİR. BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Avatar
İSTASYONLU 2018-12-20 16:28:14

UMARIM KAZANIRSINN EN AZIDAN BELEDİYECİLK NAMINDA TECRÜBESİNDEN YARARLANIRIZ BİLECİKLİ OLARAKKK

banner22

resim yükleresim yükle