CHP'NİN ADAYI SEMİH ŞAHİN'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, kentte ittifak yaptıkları İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
23 Ocak 2019 Çarşamba 13:29
538 Okunma
CHP'NİN ADAYI SEMİH ŞAHİN'DEN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, kentte ittifak yaptıkları İYİ Parti'nin Bilecik İl Başkanlığını ziyaret etti.


Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerindeki İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığını binasına partililerle ile birlikte gelen CHP'nin Bilecik Belediye Başkan Adayını İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Merkez İlçe Başkanı Cem Çevik ve partililer karşıladı.

 Partinin toplantı salonunda İYİ Partililere seslenen Şahin, "Bilecik merkez ve bazı ilçelerde ittifak yaparak gücümüze güç kattık. Bu ittifak sonrası iki parti il başkanları bir protokol imzaladı. Biz imzalarımızı protokol kağıdına değil, gönüllerimize attık.

 Bugünkü CHP ve İYİ Parti güç birliği 31 Mart günü büyük Bilecik ailesini oluşturacaktır. İYİ Partimizin çok değerli  yöneticilerine hoş sohbetleri için gönülden teşekkür ederim" dedi.
 

Son Güncelleme: 23.01.2019 14:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle